Τραγωδία στη Λεμεσό: Διενεργήθηκε η νεκροτομή στη σορό της 59χρονης Olgica Vitorovic που βρέθηκε νεκρή στην πολυκατοικία που διέμενε

Τραγωδία στη Λεμεσό: Διενεργήθηκε η νεκροτομή στη σορό της 59χρονης Olgica Vitorovic που βρέθηκε νεκρή στην πολυκατοικία που διέμενε

Διενεργήθηκε η νεκροτομή στη σορό της 59χρονης Olgica Vitorovic, η οποία εντοπίστηκε νεκρή, μετά που αγνοείτο για τέσσερις ημέρες, στην πολυκατοικία όπου διέμενε στη Λεμεσό.


Η νενομισμένη νεκροτομή που διενεργήθηκε στη σορό της χθες Τρίτη 26 Νοεμβρίου, δεν κατέδειξε τα ακριβή αιτία θανάτου της και λήφθηκαν δείγματα τα οποία θα σταλούν για επιστημονικές εξετάσεις.

Υπενθυμίζεται ότι η 59χρονη είχε εξαφανιστεί από τις 18 Νοεμβρίου και εντοπίστηκε νεκρή στις 21 Νοεμβρίου, γύρω στις 16:30 το απόγευμα, στην πολυκατοικία όπου διέμενε.

Συγκεκριμένα, η 59χρονη εντοπίστηκε σε προεξοχή μεσοπατώματος της 8όροφης πολυκατοικίας όπου διέμενε.
Τραγωδία στη Λεμεσό: Διενεργήθηκε η νεκροτομή στη σορό της 59χρονης που βρέθηκε νεκρή στην πολυκατοικία που διέμενε

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

ΠτΔ: Ανέπεμψε έξι νόμους - Ζήτησε από τη Βουλή μικρές αλλαγές για πολλαπλές συντάξεις

ΠτΔ: Ανέπεμψε έξι νόμους - Ζήτησε από τη Βουλή μικρές αλλαγές για πολλαπλές συντάξεις

Υπέρ των Νόμων που ψήφισε η Βουλή για τη ρύθμιση των πολλαπλών συντάξεων κρατικών αξιωματούχων τάσσεται επί της αρχής ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας, Νίκος Χριστοδουλίδης. Ωστόσο, στη βάση υποδείξεων της Νομικής Υπηρεσίας, ζητεί από τη Βουλή να προβεί σε μικρές αλλαγές, ώστε να ξεπεραστούν ζητήματα που αφορούν τη συνταγματικότητα ή τη δυνατότητα εφαρμογής τους, όπως πληροφορείται το ΚΥΠΕ.

BEST OF TOTHEMAONLINE