Τα πρώτα λόγια του Λουκά Φουρλά για τον θάνατο του αδελφού του

Τα πρώτα λόγια του Λουκά Φουρλά για τον θάνατο του αδελφού του

Δύσκολες ώρες περνά ο δημοσιογράφος και παρουσιαστής του Kεντρικού Δελτίου Eιδήσεων του Mega, Λουκάς Φουρλάς. Τα ξημερώματα της Πέμπτης, 22/10, έφυγε από τη ζωή ο λατρεμένος του αδελφός, Χρίστος Φουρλάς, στα 46 του χρόνια, μετα από ένα δύσκολο αγώνα 4 χρόνων με μία σπάνια ασθένεια.

Ο Λουκάς Φουρλάς μέσω του twitter ευχαρίστησε τον κόσμο, για τα χιλιάδες μηνύματα συμπαράστασης γράφοντας  «Σας ευχαριστώ όλους από τα βάθη της ψυχής μου.Ο αδελφός μου πέταξε ψηλά  για να ενωθεί με τους άλλους  αγγέλους.»

 
 Η κηδεία του θα τελεστεί το Σάββατο,24/10 στις 11 το πρωί από τον Ιερό Ναό Αποστόλου Ανδρέα στο Πλατύ Αγλαντζιάς. 
 
 

 

 

 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

Παπαναστασίου για GSI: Η μεταβίβαση άδειας στον ΑΔΜΗΕ δείχνει το ενδιαφέρον της ΚΔ για το έργο

Παπαναστασίου για GSI: Η μεταβίβαση άδειας στον ΑΔΜΗΕ δείχνει το ενδιαφέρον της ΚΔ για το έργο

Η μεταβίβαση της άδειας και της διαχείρισης του GSI στον ΑΔΜΗΕ δείχνουν ακριβώς αυτό που έχει συμφωνηθεί ώστε να προχωρήσουν όλα τα οποία είναι σε εκκρεμότητα σε κάποια επίλυση, ώστε να μπορέσει το έργο να μην έχει προβλήματα θεσμικά και ρυθμιστικά, δηλώνοντας με τον πιο επίσημο τρόπο το ενδιαφέρον της Κυπριακής Δημοκρατίας για το έργο, δήλωσε στο ΚΥΠΕ το Σάββατο στο ΚΥΠΕ ο Υπουργός Ενέργειας, Εμπορίου και Βιομηχανίας, Γιώργος Παπαναστασίου.

BEST OF TOTHEMAONLINE