Σημαντικό βήμα για την Κύπρο - Ξεκίνησε η θητεία της ως μέλος του UNHRC

Σημαντικό βήμα για την Κύπρο - Ξεκίνησε η θητεία της ως μέλος του UNHRC

Η θητεία της Κύπρου ως μέλους του Συμβουλίου Ανθρωπίνων Δικαιωμάτων του ΟΗΕ (UNHRC) ξεκίνησε επίσημα από την 1η Ιανουαρίου, αναφέρει το Υπουργείο Εξωτερικών σε ανάρτησή του στην πλατφόρμα Χ.

«Η πρώτη θητεία της Κύπρου ως μέλους του Συμβουλίου Ανθρωπίνων Δικαιωμάτων του ΟΗΕ ξεκίνησε επίσημα από την 1η Ιανουαρίου 2025! Ανυπομονούμε να συνεργαστούμε μαζί με τα άλλα 46 μέλη του Συμβουλίου Ανθρωπίνων Δικαιωμάτων του ΟΗΕ για την ενίσχυση και την προώθηση των Ανθρωπίνων Δικαιωμάτων του ΟΗΕ, της ανθρώπινης αξιοπρέπειας, της ισότητας και της δικαιοσύνης σε όλο τον κόσμο», αναφέρει η ανάρτηση.

«Μαζί, μπορούμε να επιτύχουμε την πλήρη απόλαυση των ανθρωπίνων δικαιωμάτων για όλους!» καταλήγει.

Η Κύπρος εξελέγη, για πρώτη φορά τον περασμένο Οκτώβριο, στο Συμβούλιο Ανθρωπίνων Δικαιωμάτων του ΟΗΕ για τριετή θητεία 2025-2027, με 167 ψήφους από τα 189 κράτη μέλη του ΟΗΕ που συμμετείχαν στην εκλογική διαδικασία.

ΠΗΓΗ: ΚΥΠΕ

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

VIDEO - Ο Αβέρωφ Νεοφύτου στο «T»: Ο άνθρωπος πίσω από τον πολιτικό – Μιλά με ειλικρίνεια για λάθη, κάνει αυτοκριτική και αποκαλύπτει για τις Προεδρικές του 2028

VIDEO - Ο Αβέρωφ Νεοφύτου στο «T»: Ο άνθρωπος πίσω από τον πολιτικό – Μιλά με ειλικρίνεια για λάθη, κάνει αυτοκριτική και αποκαλύπτει για τις Προεδρικές του 2028

Σε μια συνέντευξη διαφορετική από κάθε άλλη, ο τέως πρόεδρος του Δημοκρατικού Συναγερμού, Αβέρωφ Νεοφύτου, υποδέχεται το ThemaOnline και τον Τάσο Θεοδώρου στο κτήμα του στην Αργάκα, μακριά από τα φώτα της πολιτικής καθημερινότητας.

BEST OF TOTHEMAONLINE