Θάνατος 62χρονου στη Λεμεσό: Δεν σκότωσε τελικά η 63χρονη τον σύζυγο της - Αφέθηκε ελεύθερη

Θάνατος 62χρονου στη Λεμεσό: Δεν σκότωσε τελικά η 63χρονη τον σύζυγο της - Αφέθηκε ελεύθερη

Δεν στοιχειοθετείται υπόθεση φόνου εκ προμελέτης ή ανθρωποκτονίας σε σχέση με το θάνατο του 62χρονου Vitaly Shostak, ο οποίος εντοπίστηκε νεκρός το βράδυ της 27ης Δεκεμβρίου, στην οικία του, στη Λεμεσό. Ελεύθερη αφέθηκε η 63χρονη σύζυγος του, που τελούσε υπό κράτηση ως ύποπτη.

Σύμφωνα με το ΤΑΕ Λεμεσού, ο φάκελος με την ιατροδικαστική έκθεση, τα αποτελέσματα των επιστημονικών και άλλων εξετάσεων, που εξασφάλισε η Αστυνομία, προωθήθηκε χθες στην Νομική Υπηρεσία, η οποία αποφάνθηκε πως δεν στοιχειοθετούνται οποιαδήποτε αδικήματα εναντίον της ύποπτης.

Η 63χρονη, η οποία επέμενε από την πρώτη στιγμή στην αθωότητα της, αναφέροντας ότι εντόπισε το σύζυγο της με καρφωμένο το μαχαίρι στο στήθος, αφέθηκε ελεύθερη το βράδυ της Τετάρτης, με οδηγίες της Νομικής Υπηρεσίας.

Στην ιατροδικαστική του έκθεση, ο ιατροδικαστής Νικόλας Χαραλάμπους δεν εντόπισε οποιαδήποτε τραύματα, τόσο στον 62χρονο, όσο και στην 63χρονη, που να υποδεικνύουν ότι είχε προηγηθεί πάλη μεταξύ τους και άφησε ανοικτό το ενδεχόμενο της αυτοχειρίας.

ΠΗΓΗ: ΚΥΠΕ

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

Πρόεδρος Χριστοδουλίδης: «Στόχος μας η Κύπρος να είναι και παραγωγός αμυντικών προϊόντων»

Πρόεδρος Χριστοδουλίδης: «Στόχος μας η Κύπρος να είναι και παραγωγός αμυντικών προϊόντων»

«Ο στόχος μας είναι όπως η Κυπριακή Δημοκρατία να μην είναι μόνο καταναλωτής αλλά και παραγωγός αμυντικών προϊόντων», τόνισε, σήμερα, ο Πρόεδρος Νίκος Χριστοδουλίδης, στο πλαίσιο της επίσκεψής του στη Διεθνή Έκθεση Άμυνας και Ασφάλειας - DEFEA 2025, που πραγματοποιείται στην Αθήνα.