Θάνατος 62χρονου στη Λεμεσό: Δεν σκότωσε τελικά η 63χρονη τον σύζυγο της - Αφέθηκε ελεύθερη

Θάνατος 62χρονου στη Λεμεσό: Δεν σκότωσε τελικά η 63χρονη τον σύζυγο της - Αφέθηκε ελεύθερη

Δεν στοιχειοθετείται υπόθεση φόνου εκ προμελέτης ή ανθρωποκτονίας σε σχέση με το θάνατο του 62χρονου Vitaly Shostak, ο οποίος εντοπίστηκε νεκρός το βράδυ της 27ης Δεκεμβρίου, στην οικία του, στη Λεμεσό. Ελεύθερη αφέθηκε η 63χρονη σύζυγος του, που τελούσε υπό κράτηση ως ύποπτη.

Σύμφωνα με το ΤΑΕ Λεμεσού, ο φάκελος με την ιατροδικαστική έκθεση, τα αποτελέσματα των επιστημονικών και άλλων εξετάσεων, που εξασφάλισε η Αστυνομία, προωθήθηκε χθες στην Νομική Υπηρεσία, η οποία αποφάνθηκε πως δεν στοιχειοθετούνται οποιαδήποτε αδικήματα εναντίον της ύποπτης.

Η 63χρονη, η οποία επέμενε από την πρώτη στιγμή στην αθωότητα της, αναφέροντας ότι εντόπισε το σύζυγο της με καρφωμένο το μαχαίρι στο στήθος, αφέθηκε ελεύθερη το βράδυ της Τετάρτης, με οδηγίες της Νομικής Υπηρεσίας.

Στην ιατροδικαστική του έκθεση, ο ιατροδικαστής Νικόλας Χαραλάμπους δεν εντόπισε οποιαδήποτε τραύματα, τόσο στον 62χρονο, όσο και στην 63χρονη, που να υποδεικνύουν ότι είχε προηγηθεί πάλη μεταξύ τους και άφησε ανοικτό το ενδεχόμενο της αυτοχειρίας.

ΠΗΓΗ: ΚΥΠΕ

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Στο επίκεντρο ο Χριστοδουλίδης στην Αθήνα: Οι επαφές και τα μηνύματα με φόντο τις εξελίξεις

Στο επίκεντρο ο Χριστοδουλίδης στην Αθήνα: Οι επαφές και τα μηνύματα με φόντο τις εξελίξεις

Η ομιλία του Προέδρου της Δημοκρατίας στην Ολομέλεια της Βουλής των Ελλήνων ανέδειξε τη διαχρονική ενότητα του Ελληνισμού, δήλωσε την Παρασκευή ο Κυβερνητικός Εκπρόσωπος, Κωνσταντίνος Λετυμπιώτης, προσθέτοντας ότι ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας θα απευθυνθεί στο 16ο Συνέδριο της Νέας Δημοκρατίας και θα συμμετάσχει στο The Europe Gulf Forum.

BEST OF TOTHEMAONLINE