Αναζητείται ο δράστης από τα μαχαιρώματα στη Λεμεσό - Η κατάσταση της υγείας του τραυματία

Αναζητείται ο δράστης από τα μαχαιρώματα στη Λεμεσό - Η κατάσταση της υγείας του τραυματία

Με τραύμα στο χέρι μεταφέρθηκε στο Γενικό Νοσοκομείο Λεμεσού ένα πρόσωπο, υπήκοος τρίτης χώρας, ο οποίος φέρεται να δέχθηκε επίθεση με μαχαίρι από ομοεθνή του, έξω από περίπτερο, στη Λεμεσό.

Σύμφωνα με τις πρώτες αστυνομικές πηγές, κάτω από συνθήκες που διερευνώνται, οι δυο αλλοδαποί λογομάχησαν και σε κάποια στιγμή, ένας εξ αυτών φέρεται να ανέσυρε μαχαίρι και να τραυμάτισε το άλλο πρόσωπο.

Ο τραυματίας μεταφέρθηκε στο Γενικό Νοσοκομείο Λεμεσού, όπου διαπιστώθηκε ότι φέρει θλαστικό τραύμα στον αριστερό βραχίονα και του έγινε συρραφή. Η κατάσταση του δεν εμπνέει ανησυχία.

Ο φερόμενος ως δράστης αναζητείται από την Αστυνομία, ενώ αναμένεται η έκδοση εντάλματος σύλληψης του.

ΠΗΓΗ: ΚΥΠΕ

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

Τατάρ: Η «επανενωμένη Κύπρος» δεν είναι ρεαλιστική – Υπάρχουν δύο οντότητες

Τατάρ: Η «επανενωμένη Κύπρος» δεν είναι ρεαλιστική – Υπάρχουν δύο οντότητες

Οι νέοι έχουν λόγο και η δημιουργία της 13ης Τεχνικής Επιτροπής για την νεολαία είναι μια πρωτιά, δήλωσε ο Ερσίν Τατάρ τη Δευτέρα που εμφανίστηκε ενοχλημένος από την επαναλαμβανόμενη αναφορά του Προέδρου Χριστοδουλίδη προς τα μέλη της εν λόγω Επιτροπής σε «επανενωμένη Κύπρο».

BEST OF TOTHEMAONLINE