ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Ραγδαία επιδείνωση του καιρού το απόγευμα: Βροχές, καταιγίδες και χαλάζι!

Ραγδαία επιδείνωση του καιρού το απόγευμα: Βροχές, καταιγίδες και χαλάζι!

Μια ηλιόλουστη Τετάρτη (28/10) ξημέρωσε σήμερα στην Κύπρο ωστόσο το απόγευμα σύμφωνα με την μετεωρολογική υπηρεσία θα παρατηρηθεί ραγδαία επιδείνωση του καιρού με βροχές και καταιγίδες ενώ πιθανόν να πέσει και χαλάζι. Διαβάστε αναλυτικά

Το απόγευμα ο καιρός θα είναι μερικώς συννεφιασμένος και τοπικά κυρίως συννεφιασμένος και αναμένονται τοπικές βροχές και μεμονωμένες καταιγίδες. Τοπικά σε καταιγίδα δυνατό να πέσει χαλάζι. Οι άνεμοι θα πνέουν κυρίως βορειοανατολικοί και στα δυτικά μεταβλητοί, ασθενείς μέχρι μέτριοι, 3 με 4 μποφόρ. Σε καταιγίδα ο άνεμος δυνατό να μεταβάλλεται και να ενισχύεται στα 5 μποφόρ, με μεγαλύτερες ριπές. Η θάλασσα θα είναι λίγο ταραγμένη.

Απόψε ο καιρός θα είναι μερικώς συννεφιασμένος και αναμένονται μεμονωμένες βροχές και ενδεχομένως μεμονωμένες καταιγίδες, ενώ σε αρκετές περιοχές, κυρίως στα δυτικά και βορειοδυτικά αναμένεται βελτίωση. Οι άνεμοι θα πνέουν κυρίως βόρειοι ως βορειοανατολικοί, ασθενείς μέχρι μέτριοι, 3 με 4 μποφόρ. Η θάλασσα θα είναι λίγο ταραγμένη. Η θερμοκρασία θα πέσει στους 14 βαθμούς στο εσωτερικό, γύρω στους 16 στα παράλια και στους 8 βαθμούς στα ψηλότερα ορεινά.

Αύριο ο καιρός θα είναι μερικώς συννεφιασμένος και τοπικά κατά διαστήματα κυρίως συννεφιασμένος. Το πρωί αναμένονται μεμονωμένες βροχές κυρίως στα ανατολικά, αλλά σταδιακά και κυρίως από το μεσημέρι και μετά αναμένονται τοπικές βροχές και μεμονωμένες καταιγίδες, με μικρότερη πιθανότητα εκδήλωσης φαινομένων στα δυτικά. Τοπικά σε καταιγίδα δυνατό να πέσει χαλάζι και ο άνεμος δυνατό να μεταβάλλεται και να ενισχύεται στα 5 μποφόρ, με μεγαλύτερες ριπές. Οι άνεμοι θα πνέουν κυρίως βορειοανατολικοί μέχρι ανατολικοί και στα δυτικά μεταβλητοί, ασθενείς μέχρι μέτριοι, 3 με 4 μποφόρ. Η θάλασσα θα είναι λίγο ταραγμένη. Η θερμοκρασία θα ανέλθει γύρω στους 26 βαθμούς στα δυτικά παράλια, γύρω στους 25 βαθμούς στο εσωτερικό και στα υπόλοιπα παράλια και στους 14 βαθμούς στα ψηλότερα ορεινά.

Την Παρασκευή ο καιρός θα είναι αρχικά κυρίως αίθριος, σταδιακά όμως θα αναπτυχθούν νεφώσεις που αναμένεται να δώσουν μεμονωμένες βροχές, χωρίς να αποκλείεται καταιγίδα, κυρίως στο εσωτερικό και τα ορεινά.

Το Σαββατοκύριακο θα υπάρχουν περίοδοι με κυρίως αίθριο καιρό, αλλά και παροδικά αυξημένες νεφώσεις, που τις απογευματινές ώρες δεν αποκλείεται να δώσουν μεμονωμένη βροχή στα ορεινά ή το εσωτερικό.

Η θερμοκρασία αναμένεται να σημειώσει σταδιακά μικρή άνοδο.

 

 

Ειδήσεις σήμερα:

Λίβανος: Με Σύρους πρόσφυγες θέλει να πιέσει την Ευρώπη ο ηγέτης της Χεζμπολάχ

Μονή Αββακούμ: Συνεχίζονται οι καταθέσεις ενώπιον της Ανακριτικής Επιτροπής – Παίρνουν σειρά οι άλλοι τρεις μοναχοί

Καλά νέα για καταναλωτές: Επιτέλους τέλος στις αυξήσεις στις τιμές καυσίμων - Έρχονται μειώσεις - Πότε να τις αναμένουμε

Έδειξε πλαστή ταυτότητα και έσπρωξε αστυνομικό για να διαφύγει - Τον «τσάκωσαν» με μαχαίρι στην κατοχή του

Έμιλι Ραταϊκόφσκι: Η φωτογραφία στο Instagram που τη δείχνει να θηλάζει τον γιο της



Τι αφήνει πίσω της η Ολγκίν: Το παρασκήνιο από τις συναντήσεις με Χριστοδουλίδη και Τατάρ - Η έκπληξη και η έκθεση προς τον ΓΓ των ΗΕ

Τι αφήνει πίσω της η Ολγκίν: Το παρασκήνιο από τις συναντήσεις με Χριστοδουλίδη και Τατάρ - Η έκπληξη και η έκθεση προς τον ΓΓ των ΗΕ

Κανείς δεν ανέμενε ότι θα έβγαινε άσπρος καπνός από την τελευταία συνάντηση της προσωπικής απεσταλμένης του ΓΓ των ΗΕ Μαρία Άνχελα Ολγκίν η οποία τη Δευτέρα, είχε τις τελευταίες χωριστές συναντήσεις με τον Πρόεδρο Χριστοδουλίδη και με τον Ερσίν Τατάρ, ο οποίος επέμενε στις δικές του γνωστές θέσεις.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

BEST OF TOTHEMAONLINE

Back to top