ΚΥΠΡΟΣ

Το τρίποντο ο Απόλλωνας αλλά και όλες οι βαριές ποινές

Το τρίποντο ο Απόλλωνας αλλά και όλες οι βαριές ποινές

Μέσω της ιστοσελίδας της ΚΟΠ ανακοινώθηκε η απόφαση που πήρε ο Αθλητικός Δικαστής, Αριστοτέλης Βρυωνίδης, για τον αναβληθέντα αγώνα του Απόλλωνα με την Ανόρθωση. Η κατακύρωση του αγώνα είναι για τον Απόλλωνα με 3-0. Οι ποινές προς Παπουλή, Μερκή και Τουράμ είναι έξι αγωνιστικές και 1000 ευρώ πρόστιμο, καθώς και τιμωρίες στο μέλος του προπονητικού τιμ του Απόλλωνα, Σοφρώνη Αυγουστή, και τον εκπρόσωπο τύπου, Φανούριο Κωνσταντίνου, καθώς και τιμωρίες έδρας της Ανόρθωσης

Δείτε τη μακροσκελή απόφαση...

ΑΠΟΦΑΣΗ

ΚΥΠΡΙΑΚΗ ΟΜΟΣΠΟΝΔΙΑ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟΥ

-ν-

ΑΠΟΛΛΩΝΑΣ Λεμεσού

ΑΝΟΡΘΩΣΗ Αμμοχώστου

Ημερομηνία: 28/10/2015

Στις 18/10/2015 είχε οριστεί στα πλαίσια του Παγκύπριου Πρωταθλήματος Α’ Κατηγορίας, να διεξαχθεί ο αγώνας μεταξύ του Απόλλωνα Λεμεσού και της Ανόρθωσης Αμμοχώστου. Ο εν λόγω αγώνας ουδέποτε ξεκίνησε και ο Πειθαρχικός Εισαγγελέας έχει παραπέμψει την εν λόγω υπόθεση με σκοπό να αποφασίσω για την τύχη του αγώνα.

Παράλληλα, ο Πειθαρχικός Εισαγγελέας έχει παραπέμψει ενώπιον μου τα δυο αναφερόμενα σωματεία σε σχέση με αριθμό κατηγοριών οι οποίες σχετίζονται άμεσα με το θέμα της μη έναρξης του συγκεκριμένου αγώνα.

Επίσης στο εν λόγω κατηγορητήριο συμπεριλαμβάνονται ποδοσφαιριστές και ο εκπρόσωπος τύπου του σωματείου Απόλλωνας Λεμεσού.

Εκτός από τα πιο πάνω ενώπιον μου έχει τεθεί και η ένσταση του σωματείου Ανόρθωση κατά του κύρους του πιο πάνω αγώνα, μέσα από την οποία ζητείται η κατακύρωση αυτού με σκορ 0-3 υπέρ της Ανόρθωσης.

Διαβάστε περισσότερα στο ThemaSports

 

 

Ειδήσεις σήμερα:

Μεγάλο Σάββατο: Το τέλος των Παθών – Τα μεσάνυχτα η Ανάσταση του Κυρίου

Άγιος Φως: Θαύμα ή τελετή - Θεολόγος εξηγεί στο «Τ»

Σε «έξαρση» ο παρβοϊός πανευρωπαϊκά: Πρέπει να ανησυχούμε; Τι είναι και ποια τα συμπτώματα - Απαντά στο «Τ» ο Δρ. Καραγιάννης

Ήρθε Πάσχα, κατεβαίνω… χωριό – Ψήνουν σούβλες και παίζουν παραδοσιακά παιχνίδια – Δείτε εκδηλώσεις σε όλη την Κύπρο

Η σκηνή της Ανάστασης του «Ιησού από τη Ναζαρέτ» που κόπηκε στο μοντάζ - Η εξήγηση του Φράνκο Τζεφιρέλι - Δείτε βίντεο

Φειδίας Παναγιώτου: Το βίντεο με τον ιερέα πατέρα του να φέρνει το μήνυμα της Πρώτης Ανάστασης – Το στοίχημα για το «εκατοστάρι»



Πασχαλινό μήνυμα ΠτΔ: «Είναι η ώρα της προσωπικής ενδοσκόπησης» - Δείτε βίντεο

Πασχαλινό μήνυμα ΠτΔ: «Είναι η ώρα της προσωπικής ενδοσκόπησης» - Δείτε βίντεο

Τις ευχές του σε όλους τους πολίτες ενόψει της Ανάστασης και του Πάσχα έδωσε σε τηλεοπτικό πασχαλινό μήνυμα ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας Νίκος Χριστοδουλίδης.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Back to top