Εξιχνιάστηκε μετά από 21 χρόνια τριπλό φονικό στην Κύπρο - Διαπράχθηκε σε έπαυλη στην Πέγεια

Εξιχνιάστηκε μετά από 21 χρόνια τριπλό φονικό στην Κύπρο - Διαπράχθηκε σε έπαυλη στην Πέγεια

21 χρόνια μετά εξιχνιάστηκε ένα από τα πιο στυγερά εγκλήματα που διαπράχθηκαν ποτέ στην Κύπρο.

Σύμφωνα με ρεπορτάζ του δημοσιογράφου, Χριστόφορου Νέστορος στο Κεντρικό Δελτίο Ειδήσεων του Alpha, πρόκειται για μαφιόζικο τριπλό φονικό που διαπράχθηκε στις 24 Μαρτίου του 2004 σε έπαυλη στην Πέγεια με θύματα 25χρονη, 51χρονο και 56χρονο.

Ηθικός αυτουργός ο Ρώσος Βουλευτής Μιχαήλ Κλουσέγκο, ο οποίος καταδικάστηκε από δικαστήριο της Αγίας Πετρούπολης σε κάθερξη 24 χρόνων σε φυλακή υψίστης ασφαλείας.

Οι σοροί των θυμάτων βρέθηκαν από μέλη της Αστυνομίας Κύπρου, τυλιγμένα και δεμένα με ταινία μέσα σε μαύρες σακούλες στην μπανιέρα.

Όπως κατέδειξε η νεκροτομή, είχαν πεθάνει από σοβαρές κρανιοεγκεφαλικές κακώσεις που προκλήθηκαν από αιχμηρό αντικείμενο.

Δείτε το ρεπορτάζ:

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

ΠτΔ: Στόχος η δημιουργία ενός οργανισμού για την προσέλκυση ποιοτικών φοιτητών

ΠτΔ: Στόχος η δημιουργία ενός οργανισμού για την προσέλκυση ποιοτικών φοιτητών

Προσπάθεια κοινής προώθησης των δημόσιων και ιδιωτικών πανεπιστημίων της Κύπρου στο εξωτερικό, και τη δημιουργία ενός οργανισμού στα πρότυπα του British Council, ώστε να ενισχυθεί η προσέλκυση ποιοτικών φοιτητών από το εξωτερικό γνωστοποίησε ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας Νίκος Χριστοδουλίδης, στον χαιρετισμό του κατά την Τελετή Απονομής Βραβείων και Αριστείων 2026 του Πανεπιστημίου Frederick στο Δημοτικό Θέατρο Λευκωσίας.