Συναγερμός στις Αρχές - Απειλητικά email σε διάφορα σχολεία Παγκύπρια

Συναγερμός στις Αρχές - Απειλητικά email σε διάφορα σχολεία Παγκύπρια

Σε διάφορα σχολεία σε όλη την Κύπρο, έχουν ληφθεί απειλητικά μηνύματα, σύμφωνα με την Αστυνομία.

Όπως αναφέρει ανακοίνωση, η Αστυνομία προβαίνει σε ενέργειες με βάση σχετικό Πρωτόκολλο για τέτοιου είδους περιστατικά, ενώ έχει συσταθεί Κέντρο Κρίσεως υπό την εποπτεία του Βοηθού Αρχηγού Πρόληψης και Καταπολέμησης Εγκλήματος.

Την ίδια ώρα, η Αστυνομία, βρίσκεται σε συνεργασία και επικοινωνία με το Υπουργείο Παιδείας.

Σύμφωνα με πληροφορίες, τα απειλητικά μηνύματα έχουν σταλεί σε τουλάχιστο δέκα σχολεία, ωστόσο ο αριθμός είναι πιθανό να αυξηθεί.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Η προεδρική μάχη άρχισε- Το μεγάλο παζλ των συμμαχιών και η μετακίνηση των κομματικών ισορροπιών

Η προεδρική μάχη άρχισε- Το μεγάλο παζλ των συμμαχιών και η μετακίνηση των κομματικών ισορροπιών

Η πολιτική αναδιάταξη μετά τις βουλευτικές εκλογές, ανοίγει πρόωρα τον δρόμο για το 2028- Αννίτα Δημητρίου- Αβέρωφ Νεοφύτου και Γιώργος Παμπορίδης, βρισκονται στο κάδρο του ΔΗΣΥ. Το ΑΚΕΛ μετρά επιλογές, ο Οδυσσέας Μιχαηλίδης κρατά ανοιχτό το χαρτί και ΕΔΕΚ-ΔΗΠΑ επανεξετάζουν τη σχέση τους με την κυβέρνηση. Κάπως έτσι διαμορφώνεται το σκηνικό, μέχρι αυτή τη στιγμή. Αν και οι προεδρικές εκλογές του 2028, είναι ακόμη μακριά, πολιτικά, όμως, έχουν ήδη αρχίσει.

BEST OF TOTHEMAONLINE