Από διεύθυνση spam τα απειλητικά μηνύματα στα σχολεία - Ακολουθήθηκαν τα πρωτόκολλα;

Από διεύθυνση spam τα απειλητικά μηνύματα στα σχολεία - Ακολουθήθηκαν τα πρωτόκολλα;

Σάλος προκλήθηκε μετά τα απειλητικά μηνύματα για βόμβα που στάλθηκαν χθες (11/2) μέσω ηλεκτρονικού ταχυδρομείου, σε πέραν των 300 σχολείων σε όλες τις επαρχίες της Κύπρου.

Μιλώντας στην εκπομπή «Alpha Καλημέρα», ο Διευθυντής Μέσης, Τεχνικής και Επαγγελματικής Εκπαίδευσης και Κατάρτισης του Υπουργείου Παιδείας, Ηλίας Μαρκάτζης επεσήμανε ότι τα σχολεία είχαν λάβει λεπτομερειακό πρωτόκολλο για διάφορες απειλές και εν συνέπεια ήξεραν τι να πράξουν.

«Ήξερα τι να πράξουν εκτός να τους έλεγε κάτι διαφορετικό η Αστυνομία. Πριν λίγο καιρό δημιουργήσαμε επίσης μια γραμμή που μπορούμε να ενημερώσουμε για οτιδήποτε διαφορετικό έχει σχέση με το πρωτόκολλο», σημείωσε, προσθέτοντας ότι στον μεγαλύτερο αριθμό ακολουθήθηκαν τα πρωτόκολλα.

Αναφορικά με τα μηνύματα και ότι είχαν σταλεί από διεύθυνση spam, ο κ. Μαρκάτζης ανέφερε ότι «αν δεν το λαμβάναμε δεν θα ξέραμε τίποτα, είναι πολύ λεπτό θέμα και θέμα της Αστυνομίας».

Δείτε όσα ανέφερε στο πιο κάτω απόσπασμα:

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

Ισχυρά ονόματα δίνουν ψήφο εμπιστοσύνης στην υποψηφιότητα Μορφάκη Σολομωνίδη για την Προεδρία της ΕΔΕΚ - Δείτε τη λίστα με τους 130

Ισχυρά ονόματα δίνουν ψήφο εμπιστοσύνης στην υποψηφιότητα Μορφάκη Σολομωνίδη για την Προεδρία της ΕΔΕΚ - Δείτε τη λίστα με τους 130

130 πρωτοκλασάτα στελέχη της ΕΔΕΚ, στηρίζουν την υποψηφιότητα Μορφάκη Σολομωνίδη, για την Προεδρία κόμματος.

BEST OF TOTHEMAONLINE