Ελλάδα: 66χρονη ζούσε με το πτώμα της μητέρας της και δεκάδες γάτες

Ελλάδα: 66χρονη ζούσε με το πτώμα της μητέρας της και δεκάδες γάτες

Μια απίστευτη φρίκη αποκαλύφθηκε στα Εξάρχεια, καθώς μια γυναίκα 66 ετών αποκαλύφθηκε ότι κρατούσε μέσα σε σακούλες το πτώμα της νεκρής μητέρας της, ενώ στο διαμέρισμα δεκάδες κακοποιημένες γάτες.

Η υπόθεση αποκαλύφθηκε στις 8 Μαρτίου, όταν γείτονες τηλεφώνησαν στην αστυνομία λόγω της έντονης δυσοσμίας. Στο διαμέρισμα των Εξαρχείων έσπευσαν άμεσα οι αστυνομικοί και βρήκαν την 66χρονη μέσα σε άθλιες συνθήκες.

Η γυναίκα τους ενημέρωσε πως η μητέρα της έχει πεθάνει εδώ και 20 μέρες, αλλά η ίδια δεν ειδοποίησε κανέναν.

Στη συνέχεια αποφάσισε να τυλίξει τη σορό με σεντόνια και σακούλες και έβαλε τη σορό της μητέρας της στο υπνοδωμάτιο του διαμερίσματος. 

H γυναίκα ζούσε σε άθλιες συνθήκες μαζί με δεκάδες κακοποιημένες γάτες.

Η 66χρονη οδηγήθηκε στο ψυχιατρείο, ενώ οι Αρχές αποκλείουν την εγκληματική ενέργεια για τον θάνατο της μητέρας της.

 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

Πολιτικές αντιδράσεις και ερωτήματα μετά τον διορισμό της Μαρίας Χριστοφίδου-Οι εύθραυστες ισορροπίες με τα συνεργαζόμενα κόμματα

Πολιτικές αντιδράσεις και ερωτήματα μετά τον διορισμό της Μαρίας Χριστοφίδου-Οι εύθραυστες ισορροπίες με τα συνεργαζόμενα κόμματα

Ο διορισμός της Μαρίας Μανώλη Χριστοφίδου στη θέση της Επιτρόπου Προστασίας Δεδομένων Προσωπικού Χαρακτήρα από τον Πρόεδρο της Δημοκρατίας, Νίκο Χριστοδουλίδη, έχει προκαλέσει ποικίλες πολιτικές αντιδράσεις και ανοίγει συζήτηση γύρω από τα όρια της θεσμικής ανεξαρτησίας, της κομματικής ιδιότητας και της πολιτικής δεοντολογίας.

BEST OF TOTHEMAONLINE