Τριμερής συνάντηση ΥΠΕΞ Ελλάδας, Κύπρου, Ισραήλ στην Αθήνα

Τριμερής συνάντηση ΥΠΕΞ Ελλάδας, Κύπρου, Ισραήλ στην Αθήνα

Τριμερής συνάντηση των Υπουργών Εξωτερικών Ελλάδας, Κύπρου και Ισραήλ θα πραγματοποιηθεί αύριο, Πέμπτη, στην Αθήνα. 

Συγκεκριμένα, σύμφωνα με ανακοίνωση του ελληνικού ΥΠΕΞ, ο Έλληνας Υπουργός  Εξωτερικών, Γιώργος Γεραπετρίτης, θα υποδεχθεί τον Υπουργό Εξωτερικών της Κυπριακής Δημοκρατίας, Κωνσταντίνο Κόμπο και τον Υπουργό Εξωτερικών του Ισραήλ, Gideon Sa'ar, για τη διεξαγωγή της Τριμερούς Συνάντησης Ελλάδας, Κύπρου και Ισραήλ.

Η Συνάντηση θα διεξαχθεί στις 1:30 μ.μ. και θα εστιασθεί στην ενίσχυση της τριμερούς συνεργασίας, καθώς και στις διεθνείς και περιφερειακές εξελίξεις με επίκεντρο την Ανατολική Μεσόγειο και τη Μέση Ανατολή.

Στις 3:30 μ.μ., θα πραγματοποιηθούν κοινές δηλώσεις των Υπουργών Εξωτερικών προς τον Τύπο.

Στο περιθώριο της Τριμερούς, ο κ. Γεραπετρίτης θα έχει διμερείς συναντήσεις με τον Υπουργό Εξωτερικών του Ισραήλ, Gideon Sa'ar, στις 12:45 μ.μ. και με τον Υπουργό Εξωτερικών της Κυπριακής Δημοκρατίας, Κωνσταντίνο Κόμπο, στις 4:30 μ.μ.

ΠΗΓΗ: ΚΥΠΕ

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

Πρόεδρος Χριστοδουλίδης: «Ο κ. Ερντογάν δεν είπε κάτι καινούργιο...» - Η απάντησή του για τις εκδηλώσεις διαμαρτυρίας στην Κύπρο

Πρόεδρος Χριστοδουλίδης: «Ο κ. Ερντογάν δεν είπε κάτι καινούργιο...» - Η απάντησή του για τις εκδηλώσεις διαμαρτυρίας στην Κύπρο

Η συντριπτική πλειοψηφία στηρίζει τις πολιτικές που ακολουθεί η Κυβέρνηση, ανέφερε σήμερα ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας κ. Νίκος Χριστοδουλίδης, σε δηλώσεις του στους δημοσιογράφους, στο περιθώριο εκδήλωσης στην Κυπερούντα, ενώ σε άλλο σημείο των δηλώσεων του ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας επεσήμανε τον σημαντικό ρόλο που μπορεί να διαδραματίσει η Κυπριακή Δημοκρατία, έτσι ώστε να φέρει κοντά τους γείτονες της εκεί όπου υπάρχουν διάφορες μεταξύ τους.

BEST OF TOTHEMAONLINE