Μα τι έπαθαν όλες και όλοι; Κι άλλος αγαπημένος λαϊκός τραγουδιστής πήγε κι έγινε κατάξανθος (ΦΩΤΟ)

Μα τι έπαθαν όλες και όλοι; Κι άλλος αγαπημένος λαϊκός τραγουδιστής πήγε κι έγινε κατάξανθος (ΦΩΤΟ)

Έχει επιστρέψει το πλατινέ στους άνδρες και δεν το πήραμε χαμπάρι;

Λίγες ημέρες λοιπόν, πριν την πρεμιέρα του με τον Βασίλη Καρρά σε γνωστό νυχτερινό κέντρο, ο Γιώργος Μαζωνάκης αποφάσισε να κάνει μια τολμηρή αλλαγή στην εμφάνισή του.

 Ο λαϊκός τραγουδιστής έβαψε τα μαλλιά του ξανθά!

Ο ίδιος τράβηξε μια selfie και την ανήρτησε στα προσωπικά του social media και έγραψε ως λεζάντα «Φως… Χαίρετε».

Αξίζει να σημειωθεί, γράφει το People, ότι τον Μάιο του 2014, ο Γιώργος Μαζωνάκης είχε κάνει και πάλι τα μαλλιά του πλατινέ και εμφανίστηκε για πρώτη φορά στην πρεμιέρα του Fantasia, όπου τραγουδούσε με την Πάολα.

Όπως και τότε, έτσι και τώρα, εισέπραξε θετικά σχόλια.

Δείτε τη φωτογραφία:

mazonakis

 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Ποια μέτρα αναμένεται να ανακοινώσει αύριο ο ΠτΔ για την αντιμετώπιση της ενεργειακής κρίσης

Ποια μέτρα αναμένεται να ανακοινώσει αύριο ο ΠτΔ για την αντιμετώπιση της ενεργειακής κρίσης

Μέτρα στήριξης της οικονομίας ανακοινώνει ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας, στον απόηχο των επιπτώσεων που προκάλεσε ο πόλεμος στο Ιράν και το νέο κύμα αυξήσεων στις τιμές του πετρελαίου, η τιμή του οποίου φαίνεται να σταθεροποιείται – προς το παρόν – κοντά στα 100 δολάρια.

BEST OF TOTHEMAONLINE