Video - Ματσάκης για 13μηνών βρέφος: «Έπρεπε να τύχει της δέουσας εξέτασης από την Αστυνομία και από ιατροδικαστή»

Video - Ματσάκης για 13μηνών βρέφος: «Έπρεπε να τύχει της δέουσας εξέτασης από την Αστυνομία και από ιατροδικαστή»

Ανατροπή στην υπόθεση του 13 μηνών βρέφους που φέρει κακώσεις, καθώς ο ιατροδικαστής Μάριος Ματσάκης τονίζει την ανάγκη ιατροδικαστικής εξέτασης, παρά τη διάγνωση που πραγματοποιήθηκε από παιδίατρο. Σε δηλώσεις του στην εκπομπή Alpha Καλημέρα, υπογράμμισε ότι η διερεύνηση του περιστατικού έπρεπε να είναι πιο εμπεριστατωμένη, συμπεριλαμβανομένης της Αστυνομίας.

Ο κ.Ματσάκης αναφέρθηκε στη σημασία της ιατροδικαστικής εξέτασης, επισημαίνοντας ότι οι κακώσεις ορισμένων παιδιών απαιτούν συγκεκριμένο έλεγχο από ιατροδικαστή. «Πού υπήρχε το πρόβλημα να γίνει μια εξέταση;», αναρωτήθηκε, τονίζοντας ότι η κάθε αρχή έχει τις δικές της αρμοδιότητες.

Η έκθεσή του αναμένεται να παραδοθεί στους γονείς του βρέφους εντός της ημέρας, και θα μπορούσε να ρίξει φως σε σοβαρές πτυχές της υπόθεσης.

Δείτε το βίντεο

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

Ο Αβέρωφ στο ThemaOnline: «Η Κύπρος χρειάζεται στιβαρές παρατάξεις και πολιτικούς χωρίς λαϊκισμό»- Ο ΠτΔ, η Αννίτα και ο ΔΗΣΥ

Ο Αβέρωφ στο ThemaOnline: «Η Κύπρος χρειάζεται στιβαρές παρατάξεις και πολιτικούς χωρίς λαϊκισμό»- Ο ΠτΔ, η Αννίτα και ο ΔΗΣΥ

Στη συνέντευξή του στο ThemaOnline και τον Τάσο Θεοδώρου, ο πρώην πρόεδρος του ΔΗΣΥ, Αβέρωφ Νεοφύτου, μιλά ανοιχτά για την επόμενη μέρα στην πολιτική, το μέλλον της παράταξης, τις εκλογές του 2026 και του 2028, τη διακυβέρνηση Χριστοδουλίδη, το Κυπριακό, αλλά και τα νέα πολιτικά φαινόμενα που ταράζουν τα νερά.

BEST OF TOTHEMAONLINE