Πόρισμα για Θανάση: Στο «στόχαστρο» εφτά ύποπτοι - Οι θέσεις τους και οι κατηγορίες κατά του Σταυριανού

Πόρισμα για Θανάση: Στο «στόχαστρο» εφτά ύποπτοι - Οι θέσεις τους και οι κατηγορίες κατά του Σταυριανού

Παραδόθηκε το πρωί της Τετάρτης (12/3) στη Γραμματεία του Υπουργικού Συμβουλίου το πόρισμα των ποινικών ανακριτών, Λάμπρου Παππά και Θανάση Αθανασίου, για την υπόθεση του Θανάση Νικολάου.

Σύμφωνα με ρεπορτάζ του Alpha, συνολικά είναι εφτά τα ονόματα που καταγράφονται στον κατάλογο των προσώπων που είναι δυνατό να διωχθούν ποινικά, με τα έξι να αφορούν αξιωματικούς της Αστυνομίας και της Εθνικής Φρουράς ενώ το έβδομο να πρόκειται για τον ιατροδικαστή Πανίκο Σταυριανού.

Με βάση το ρεπορτάζ, για κάποιους από τους εφτά, ανοικτό είναι το ενδεχόμενο της συνεργειας μετά την εγκληματική ενέργεια σε βάρος του Θανάση Νικολάου ενώ όσο αφορά τον ιατροδικαστή Πανίκο Σταυριανό γίνεται αναφορά στο ενδεχόμενο συγκεκριμένων ποινικών αδικημάτων. Συγκεκριμένα, παραμέληση υπηρεσιακού καθήκοντος, έκδοση ψευδούς πιστοποιητικού, καταστροφή αποδεικτικού στοιχείου, ψευδείς πληροφορίες σε αστυνομικό καθώς και ψευδορκία και παρέμβαση σε δικαστική διαδικασία.

Δείτε όσα αναφέρονται στο ρεπορτάζ:

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Η προεδρική μάχη άρχισε- Το μεγάλο παζλ των συμμαχιών και η μετακίνηση των κομματικών ισορροπιών

Η προεδρική μάχη άρχισε- Το μεγάλο παζλ των συμμαχιών και η μετακίνηση των κομματικών ισορροπιών

Η πολιτική αναδιάταξη μετά τις βουλευτικές εκλογές, ανοίγει πρόωρα τον δρόμο για το 2028- Αννίτα Δημητρίου- Αβέρωφ Νεοφύτου και Γιώργος Παμπορίδης, βρισκονται στο κάδρο του ΔΗΣΥ. Το ΑΚΕΛ μετρά επιλογές, ο Οδυσσέας Μιχαηλίδης κρατά ανοιχτό το χαρτί και ΕΔΕΚ-ΔΗΠΑ επανεξετάζουν τη σχέση τους με την κυβέρνηση. Κάπως έτσι διαμορφώνεται το σκηνικό, μέχρι αυτή τη στιγμή. Αν και οι προεδρικές εκλογές του 2028, είναι ακόμη μακριά, πολιτικά, όμως, έχουν ήδη αρχίσει.

BEST OF TOTHEMAONLINE