Τα είπε με Φιντάν για ένα εικοσάλεπτο ο ΠτΔ - Έφυγε για το Εθνικό Συμβούλιο

Τα είπε με Φιντάν για ένα εικοσάλεπτο ο ΠτΔ - Έφυγε για το Εθνικό Συμβούλιο

Συνάντηση με τον Τούρκο Υπουργό Εξωτερικών Χακάν Φιντάν είχε ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας μετά το δείπνο που φιλοξένησε ο ΓΓ των ΗΕ στην Γενεύη στο πλαίσιο της άτυπης διευρυμένης συνάντησης για το Κυπριακό, όπως πληροφορείται το ΚΥΠΕ.

Το δείπνο τελείωσε κατά τις 20.30 (τοπική ώρα) αλλά ο Πρόεδρος Χριστοδουλίδης με τον διαπραγματευτή Μενέλαο Μενελάου παρέμειναν στην αίθουσα, όπως και ο κ. Φιντάν με τον Υφυπουργό Εξωτερικών της Τουρκίας, Μεχμέτ Κεμάλ Μποζάι.

Όπως πληροφορήθηκε το ΚΥΠΕ από αρμόδια πηγή των ΗΕ, ο Προέδρος Χριστοδουλίδης και ο κ. Φιντάν έμειναν στην αίθουσα για να συζητήσουν.

Κατά τις 20.50 βγήκε πρώτος ο Πρόεδρος Χριστοδουλίδης και μερικά λεπτά αργότερα ο κ. Φιντάν.

Ο Πρόεδρος αναμένεται να ενημερώσει το Εθνικό Συμβούλιο το οποίο θα ξεκινήσει κατα τις 21.30 (22.30 ώρα Κύπρου).

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

Μητσοτάκης για Κυπριακό: Έχω προσδοκίες από τη συνάντηση Χριστοδουλίδη – Ερχιουρμάν

Μητσοτάκης για Κυπριακό: Έχω προσδοκίες από τη συνάντηση Χριστοδουλίδη – Ερχιουρμάν

Στις προσδοκίες που διατηρεί για την επικείμενη πρώτη συνάντηση του Προέδρου της Κυπριακής Δημοκρατίας Νίκου Χριστοδουλίδη με τον νέο ηγέτη των Τουρκοκυπρίων Τουφάν Έρχιουρμαν, αναφέρθηκε την Τρίτη ο Έλληνας Πρωθυπουργός Κυριάκος Μητσοτάκης, σε συνέντευξή του στην ΕΡΤnews, επαναλαμβάνοντας εκ νέου ότι η λύση των δύο κρατών απορρίπτεται εξ ορισμού.