Τα είπε με Φιντάν για ένα εικοσάλεπτο ο ΠτΔ - Έφυγε για το Εθνικό Συμβούλιο

Τα είπε με Φιντάν για ένα εικοσάλεπτο ο ΠτΔ - Έφυγε για το Εθνικό Συμβούλιο

Συνάντηση με τον Τούρκο Υπουργό Εξωτερικών Χακάν Φιντάν είχε ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας μετά το δείπνο που φιλοξένησε ο ΓΓ των ΗΕ στην Γενεύη στο πλαίσιο της άτυπης διευρυμένης συνάντησης για το Κυπριακό, όπως πληροφορείται το ΚΥΠΕ.

Το δείπνο τελείωσε κατά τις 20.30 (τοπική ώρα) αλλά ο Πρόεδρος Χριστοδουλίδης με τον διαπραγματευτή Μενέλαο Μενελάου παρέμειναν στην αίθουσα, όπως και ο κ. Φιντάν με τον Υφυπουργό Εξωτερικών της Τουρκίας, Μεχμέτ Κεμάλ Μποζάι.

Όπως πληροφορήθηκε το ΚΥΠΕ από αρμόδια πηγή των ΗΕ, ο Προέδρος Χριστοδουλίδης και ο κ. Φιντάν έμειναν στην αίθουσα για να συζητήσουν.

Κατά τις 20.50 βγήκε πρώτος ο Πρόεδρος Χριστοδουλίδης και μερικά λεπτά αργότερα ο κ. Φιντάν.

Ο Πρόεδρος αναμένεται να ενημερώσει το Εθνικό Συμβούλιο το οποίο θα ξεκινήσει κατα τις 21.30 (22.30 ώρα Κύπρου).

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

«Βαθαίνει» η «κόντρα» Αβέρωφ-Παπαδόπουλου: Στο επίκεντρο ο Οδυσσέας – Οι ανταλλαγές σχολίων στο «Χ»

«Βαθαίνει» η «κόντρα» Αβέρωφ-Παπαδόπουλου: Στο επίκεντρο ο Οδυσσέας – Οι ανταλλαγές σχολίων στο «Χ»

Η προεκλογική αντιπαράθεση ανάμεσα στον πρόεδρο του ΔΗΚΟ Νικόλα Παπαδόπουλο και τον τέως πρόεδρο του ΔΗΣΥ Αβέρωφ Νεοφύτου μεταφέρθηκε στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης, με φόντο τον Οδυσσέα Μιχαηλίδη.

BEST OF TOTHEMAONLINE