Νέα ενημέρωση του ΚΣΕΔ για τη ναυτική τραγωδία - Ελικόπτερα και πλοία συνδράμουν στις έρευνες

Νέα ενημέρωση του ΚΣΕΔ για τη ναυτική τραγωδία - Ελικόπτερα και πλοία συνδράμουν στις έρευνες

Χωρίς αποτέλεσμα συνεχίστηκαν οι έρευνες του ΚΣΕΔ στη βάρκα η οποία ανετράπη στη θάλασσα 25 ναυτικά μίλια από το Κάβο Γκρέκο.

Η νεότερη ενημέρωση του ΚΣΕΔ αναφέρει ότι «σε συνέχεια προηγούμενης ενημέρωσης, το ΚΣΕΔ Λάρνακας ανακοινώνει ότι η επιχείρηση Έρευνας και Διάσωσης, η οποία διεξάγεται από χθες στη θαλάσσια περιοχή νοτιοανατολικά του Κάβο Γκρέκο εντός της Περιοχής Ευθύνης Έρευνας – Διάσωσης της Κυπριακής Δημοκρατίας (FIR Λευκωσίας), συνεχίστηκε κατά τη διάρκεια της νύκτας χωρίς νεότερα ευρήματα.

Στην περιοχή επιχειρούν υπό τον συντονισμό του ΚΣΕΔ ελικόπτερο, σκάφη και Μη-επανδρωμένο αεροσκάφος της Εθνικής Φρουράς, ελικόπτερο και σκάφη της ΜΑΕΠ και της Λιμενικής Αστυνομίας, Νοσηλευτές της Υπηρεσίας Ασθενοφόρων του ΟΚΥπΥ και προσωπικό της Αστυνομίας. Επίσης στην επιχείρηση συμμετέχουν ελικόπτερα της 84 Squadron Ακρωτηρίου και παραπλέοντα εμπορικά πλοία. Οι έρευνες θα συνεχιστούν καθ’ όλη τη διάρκεια της ημέρας».

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

ΠτΔ: Προσεγγίζουμε την Παιδεία ως επένδυση στο μέλλον της Κύπρου

ΠτΔ: Προσεγγίζουμε την Παιδεία ως επένδυση στο μέλλον της Κύπρου

Προσεγγίζουμε την Παιδεία όχι ως λογιστικές πράξεις, αλλά ως επένδυση στο μέλλον της Κύπρου, διεμήνυσε ο Πρόεδρος Χριστοδουλίδης, εγκαινιάζοντας στην Αθήνα παράρτημα του Πανεπιστημίου Λευκωσίας, παρουσία και του Πρωθυπουργού Μητσοτάκη.

BEST OF TOTHEMAONLINE