Βρήκαν 50χρονο μετά από δύο χρόνια - Συνελήφθη για υπόθεση ναρκωτικών

Βρήκαν 50χρονο μετά από δύο χρόνια - Συνελήφθη για υπόθεση ναρκωτικών

Στη σύλληψη ενός προσώπου ηλικίας 50 ετών, προχώρησε η Αστυνομία, στο πλαίσιο διερεύνησης υπόθεσης εντοπισμού και κατάσχεσης πέραν των τεσσάρων κιλών ναρκωτικών, στις 25 Μαρτίου, 2023 στη Λάρνακα. 

Ο 50χρονος συνελήφθη χθες το μεσημέρι με δικαστικό ένταλμα σύλληψης, μετά την παράδοση του από τις Βρετανικές Βάσεις, στην Αστυνομία Κύπρου. Μαζί με τον ύποπτο, παραδόθηκαν επίσης στην Αστυνομία, το χρηματικό ποσό των 128.150 ευρώ, 442 γραμμάρια κάνναβης, καθώς και άλλα τεκμήρια.

Για την ίδια υπόθεση είχαν καταδικαστεί στις 14 Νοεμβρίου, 2024, από το Κακουργιοδικείο Λάρνακας, δύο πρόσωπα ηλικίας 39 ετών και 28 ετών, σε ποινές φυλάκισης οκτώ και εννέα ετών, αντίστοιχα.

Η ΥΚΑΝ (Επαρχιακό Κλιμάκιο Λάρνακας) διερευνά την υπόθεση.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Η προεδρική μάχη άρχισε- Το μεγάλο παζλ των συμμαχιών και η μετακίνηση των κομματικών ισορροπιών

Η προεδρική μάχη άρχισε- Το μεγάλο παζλ των συμμαχιών και η μετακίνηση των κομματικών ισορροπιών

Η πολιτική αναδιάταξη μετά τις βουλευτικές εκλογές, ανοίγει πρόωρα τον δρόμο για το 2028- Αννίτα Δημητρίου- Αβέρωφ Νεοφύτου και Γιώργος Παμπορίδης, βρισκονται στο κάδρο του ΔΗΣΥ. Το ΑΚΕΛ μετρά επιλογές, ο Οδυσσέας Μιχαηλίδης κρατά ανοιχτό το χαρτί και ΕΔΕΚ-ΔΗΠΑ επανεξετάζουν τη σχέση τους με την κυβέρνηση. Κάπως έτσι διαμορφώνεται το σκηνικό, μέχρι αυτή τη στιγμή. Αν και οι προεδρικές εκλογές του 2028, είναι ακόμη μακριά, πολιτικά, όμως, έχουν ήδη αρχίσει.

BEST OF TOTHEMAONLINE