Τροχαίο στη Λάρνακα: Σοβαρός τραυματισμός 38χρονης - Μεταφέρθηκε στη ΜΕΘ

Τροχαίο στη Λάρνακα: Σοβαρός τραυματισμός 38χρονης - Μεταφέρθηκε στη ΜΕΘ

Σοβαρός τραυματισμός 38χρονης σημειώθηκε τα ξημερώματα της Τρίτης μετά από τροχαίο στη Λάρνακα.

Σύμφωνα με τον Εκπρόσωπο Τύπου της Αστυνομικής Διεύθυνσης Λάρνακας Σπύρο Χρυσοστόμου, γύρω στις 04.45 τα ξημερώματα, κάτω από συνθήκες που διερευνώνται, αυτοκίνητο το οποίο οδηγειτο από 37χρονο με συνοδηγό 38χρονη, εισερχόμενο στην λεωφόρο Μακαρίου στην Λάρνακα από τον κυκλικό κόμβο λιμανιού απώλεσε τον έλεγχο του προς τα δεξιά, βγήκε στο πεζοδρόμιο, απέκοψε δέντρο και ακινητοποιήθηκε σε πάσσαλο της ΑΗΚ.

Τα δυο άτομα απεγκλωβίστηκαν από τα μέλη της Πυροσβεστικής, πρόσθεσε.

Σημειώνεται ότι «η συνοδηγός φέρει σοβαρά τραύματα (ρήξη σπλήνας κ.α.). Έχει χειρουργηθεί και μεταφέρθηκε στην ΜΕΘ Λευκωσίας».

Πηγή: ΚΥΠΕ

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

Μέση Ανατολή: Πώς το Ιράν «γκρέμισε» τον «Σιδερένιο Θόλο» του Ισραήλ

Μέση Ανατολή: Πώς το Ιράν «γκρέμισε» τον «Σιδερένιο Θόλο» του Ισραήλ

Ιρανικοί πύραυλοι έπληξαν το Τελ Αβίβ και την πόλη Χάιφα τα ξημερώματα της Δευτέρας (16/6), καταστρέφοντας σπίτια και τροφοδοτώντας τις ανησυχίες μεταξύ των παγκόσμιων ηγετών στη συνάντηση της G7 αυτή την εβδομάδα ότι η αντιπαράθεση Ισραήλ-Ιράν θα μπορούσε να οδηγήσει σε μια ευρύτερη περιφερειακή σύγκρουση.

BEST OF TOTHEMAONLINE