Η Κύπρος τίμησε με λαμπρότητα την 25η Μαρτίου - Παρελάσεις σε όλες τις πόλεις

Η Κύπρος τίμησε με λαμπρότητα την 25η Μαρτίου - Παρελάσεις σε όλες τις πόλεις

Με λαμπρότητα και εθνική υπερηφάνεια πραγματοποιήθηκαν οι μεγάλες μαθητικές παρελάσεις για την εθνική επέτειο της 25ης Μαρτίου.

Όπως σημειώνει η δημοσιογράφος, Ελένη Μιχαήλ, στο Κεντρικό Δελτίο Ειδήσεων του Alpha, επίκεντρο των εορτασμών ήταν η Λευκωσία με την μεγάλη μαθητική παρέλαση μπροστά από την Ελληνική Πρεσβεία.

Με το εμβατήριο να ηχεί στο κέντρο της πρωτεύουσας και τις ελληνικές σημαίες να κυματίζουν, χιλιάδες μαθητές παρέλασαν για την μεγάλη γιορτή του ελληνισμού.

Στην παρέλαση ξεχώρισαν όπως κάθε χρόνο οι μαθητές που παρέλασαν κρατώντας πινακίδες με τα ονόματα των κατεχόμενων σχολείων.

Εντυπωσιακές ήταν και οι παρελάσεις που πραγματοποιήθηκαν και σε άλλες πόλεις.

Δείτε το ρεπορτάζ:

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Ολγκίν: «Τεράστια ζημία» μια νέα αποτυχία - Οι δυο ηγέτες πρέπει να συμφωνήσουν μια σαφή διαδικασία

Ολγκίν: «Τεράστια ζημία» μια νέα αποτυχία - Οι δυο ηγέτες πρέπει να συμφωνήσουν μια σαφή διαδικασία

Σε κίνδυνο να υποστεί «τεράστια ζημιά» η προσπάθεια επανέναρξης των διαπραγματεύσεων στο Κυπριακό, σε περίπτωση νέας αποτυχίας της πρωτοβουλίας του ΓΓ του ΟΗΕ, αναφέρετα η Προσωπική Απεσταλμένη του, Μαρία Άνχελα Ολγκίν, σε συνέντευξή της στη «Sunday Mail», ενώ, μιλώντας σε συνέντευξή της στην εφημερίδα «Πολίτης», αναφέρεται στην ανάγκη συμφωνίας των δύο ηγετών σε μια σαφή διαδικασία, όπως το χρονοδιάγραμμα, η ημερήσια διάταξη και οι μηχανισμοί υπέρβασης αδιεξόδων, για τη διαμόρφωση πλαισίου επανέναρξης των συνομιλιών.

BEST OF TOTHEMAONLINE