Video: Οι φουκούδες και ο «εκβιασμός» του κράτους από τους κυνηγούς - Πως απαντά ο Λετυμπιώτης

Video: Οι φουκούδες και ο «εκβιασμός» του κράτους από τους κυνηγούς - Πως απαντά ο Λετυμπιώτης

Ο Πρόεδρος Νίκος Χριστοδουλίδης θα βρίσκεται στο Παρίσι την προσεχή Πέμπτη, μετά από πρόσκληση του Γάλλου Προέδρου, προκειμένου να συμμετάσχει σε Σύνοδο για την Ουκρανία. 

Στο μεταξύ, όσον αφορά τη διαμαρτυρία των κυνηγών, ο Κυβερνητικός Εκπρόσωπος Κωνσταντίνος Λετυμπιώτης , μιλώντας στην εκπομπή του ΡΙΚ «Πρώτη Ενημέρωση» τόνισε ότι η ειρηνική διεκδίκηση των δικαιωμάτων τους είναι σεβαστό δικαίωμα. Ο κ. Λετυμπιώτης ανέφερε επίσης ότι η νομοθεσία πρέπει να εκσυγχρονιστεί και να αποσαφηνιστούν κάποιες πρόνοιες.

Αναφερόμενος στις πρόσφατες εξελίξεις, ο Κυβερνητικός Εκπρόσωπος απέρριψε την έννοια του εκβιασμού σε σχέση με τις απαιτήσεις των κυνηγών, υπογραμμίζοντας ότι το κράτος δεν εκβιάζεται. Αν υπήρχε παρέμβαση της αστυνομίας, όπως για παράδειγμα σε συγκέντρωση εκατοντάδων πολιτών, θα ήταν κατανοητό το τι θα μπορούσε να συμβεί, κατέληξε ο κ. Λετυμπιώτης.

Δείτε το βίντεο:

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Λετυμπιώτης: «Δεν μπορεί να μείνει για πάντα η Ολγκίν στην Κύπρο» - Τι είπε για Κυπριακό, ΜΟΕ και φορολογική μεταρρύθμιση

Λετυμπιώτης: «Δεν μπορεί να μείνει για πάντα η Ολγκίν στην Κύπρο» - Τι είπε για Κυπριακό, ΜΟΕ και φορολογική μεταρρύθμιση

Ο Κυβερνητικός Εκπρόσωπος Κωνσταντίνος Λετυμπιώτης, μιλώντας στην εκπομπή «Από μέρα σε μέρα», τόνισε πως δεν μπορεί η Προσωπική Απεσταλμένη του ΓΓ του ΟΗΕ, Μαρία Άνχελα Ολγκίν, να παραμένει επ’ αόριστον στην Κύπρο, υπογραμμίζοντας τη σημασία των απευθείας συναντήσεων μεταξύ του Προέδρου της Δημοκρατίας και του Τουρκοκύπριου ηγέτη.

BEST OF TOTHEMAONLINE