Χριστοδουλίδης – Νετανιάχου: Επικοινώνησαν τηλεφωνικώς - Επιβεβαίωσαν τη δέσμευσή για ενίσχυση των διμερών σχέσεων

Χριστοδουλίδης – Νετανιάχου: Επικοινώνησαν τηλεφωνικώς - Επιβεβαίωσαν τη δέσμευσή για ενίσχυση των διμερών σχέσεων

Τη δέσμευσή τους για περαιτέρω ενίσχυση των διμερών σχέσεων επιβεβαίωσαν ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας, Νίκος Χριστοδουλίδης και ο Πρωθυπουργός του Ισραήλ, Βενιαμίν Νετανιάχου, σε τηλεφωνική επικοινωνία που είχαν.

Σε ανάρτηση του Κυβερνητικού Εκπροσώπου, Κωνσταντίνου Λετυμπιώτη, την Τρίτη στο Χ, αναφέρεται ότι μετά τη Σύνοδο Κορυφής της Ανατολικής Μεσογείου στο Παρίσι την περασμένη εβδομάδα και υπό το φως των εξελίξεων στην περιοχή, ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας, Νίκος Χριστοδουλίδης, είχε τηλεφωνική συνομιλία με τον Πρωθυπουργό του Ισραήλ, κατά την οποία συζήτησαν τις πρόσφατες περιφερειακές εξελίξεις και θέματα διμερούς συνεργασίας.

Οι δύο ηγέτες "υπογράμμισαν τη σημασία του στενού συντονισμού μεταξύ Κύπρου και Ισραήλ και επιβεβαίωσαν τη δέσμευσή τους για περαιτέρω ενίσχυση των διμερών σχέσεων", αναφέρει ο κ. Λετυμπιώτης.

 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

ΠτΔ πριν τη Σύνοδο Κορυφής: «Είναι ώρα των αποφάσεων - Σημαντικές οι αναφορές στη βάση λύσης του Κυπριακού»

ΠτΔ πριν τη Σύνοδο Κορυφής: «Είναι ώρα των αποφάσεων - Σημαντικές οι αναφορές στη βάση λύσης του Κυπριακού»

Προσερχόμενος την Πέμπτη το πρωί στο τελευταίο Ευρωπαϊκό Συμβούλιο πριν την ανάληψη της Κυπριακής Προεδρίας, ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας, Νίκος Χριστοδουλίδης δήλωσε ότι «είναι η ώρα των αποφάσεων σε όλα τα θέματα", σημειώνοντας πως  το θέμα της Ουκρανίας είναι αυτό που θα κυριαρχήσει. Εξέφρασε ακόμη την ελπίδα ότι "απόψε θα βγούμε ακόμα πιο ενωμένοι».