Με τραύμα στο κεφάλι ο 23χρονος που λήστεψαν στη Λεμεσό - Κρατήθηκε για νοσηλεία

Με τραύμα στο κεφάλι ο 23χρονος που λήστεψαν στη Λεμεσό - Κρατήθηκε για νοσηλεία

Γύρω στα μεσάνυχτα σήμερα Τετάρτη 02/04/2025, δόθηκε πληροφορία στην Αστυνομία ότι σε περιοχή της Λεμεσού, αριθμός προσώπων, τα οποία είχαν στην κατοχή τους ρόπαλα, επιτέθηκαν και κτύπησαν 23χρονο.

Στη σκηνή μετέβηκαν μέλη της Αστυνομίας, τα οποία εντόπισαν τον 23χρονο τραυματισμένο. Όπως ανέφερε ο ίδιος στα μέλη της Αστυνομίας, τα πιο πάνω πρόσωπα, αφού τον καταδίωξαν και του επιτέθηκαν, του έκλεψαν το κινητό του τηλέφωνο και τράπηκαν σε φυγή.

Ο 23χρονος μεταφέρθηκε με ασθενοφόρο στο Γενικό Νοσοκομείο Λεμεσού, όπου διαπιστώθηκε ότι υπέστη τραύμα στο κεφάλι, καθώς και κατάγματα στα χέρια και κρατήθηκε για νοσηλεία.

Σύμφωνα με μαρτυρία, οι ύποπτοι εγκατέλειψαν την περιοχή με αυτοκίνητο, ιδιοκτησία εταιρείας ενοικιάσεως, για το οποίο γίνονται προσπάθειες εντοπισμού του.

Το ΤΑΕ Λεμεσού συνεχίζει τις εξετάσεις.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Στη Νέα Υόρκη κρίνεται το επόμενο βήμα στο Κυπριακό - Ο Πρόεδρος Χριστοδουλίδης προσφωνεί τη Γενική Συνέλευση των ΗΕ

Στη Νέα Υόρκη κρίνεται το επόμενο βήμα στο Κυπριακό - Ο Πρόεδρος Χριστοδουλίδης προσφωνεί τη Γενική Συνέλευση των ΗΕ

Στη Νέα Υόρκη μεταφέρεται πλέον το βάρος των εξελίξεων στο Κυπριακό, με τον Πρόεδρο Νίκο Χριστοδουλίδη να εισέρχεται σε ένα τριήμερο καθοριστικών επαφών και τον Γενικό Γραμματέα των Ηνωμένων Εθνών Αντόνιο Γκουτέρες να καλείται να διαπιστώσει, κατά πόσο έχουν δημιουργηθεί οι προϋποθέσεις για το επόμενο βήμα.

BEST OF TOTHEMAONLINE