Σύλληψη 35χρονου για τα επεισόδια στην Ορόκλινη - Εξακολουθούν να καταζητούνται 3 πρόσωπα

Σύλληψη 35χρονου για τα επεισόδια στην Ορόκλινη - Εξακολουθούν να καταζητούνται 3 πρόσωπα

Χειροπέδες σε 35χρόνο αλλοδαπό πέρασε η Αστυνομία σε σχέση με τα επεισόδια τα οποία εκτυλίχθηκαν το Σάββατο 05/04/2025 στην Ορόκλινη.

Όπως πληροφορούμαστε, ο 35χρονος ανακρίθηκε γραπτώς και προέβαλε ισχυρισμούς οι οποίοι έτυχαν διερεύνησης. Μετέπειτα απολύθηκε χωρίς να κατηγορηθεί στο παρόν στάδιο.

Εκκρεμούν ακόμα 3 εντάλματα σύλληψης για πρόσωπα τα οποία έχει ήδη γίνει δημοσίευση καταζητούμενων.

Σημειώνεται ότι η κατάσταση του 27χρονου τραυματία παραμένει κρίσιμη και βρίσκεται σε καταστολή.

Υπενθυμίζεται ότι τη φωτογραφία τριών προσώπων τα οποία καταζητούνται σε σχέση με τα επεισόδια έδωσε στη δημοσιότητα η Αστυνομία, με σκοπό τη συλλογή πληροφοριών που μπορεί να βοηθήσουν στον εντοπισμό τους.

Πρόκειται για τους 1)Χαράλαμπο Χαραλάμπους, 31 ετών από την Λευκωσία, 2)Tshilombo Ndinga, 24 ετών από το Κονγκό και τον 3)Rolly  Matembe Mayisa, 28 ετών, επίσης από το Κονγκό, εναντίον των οποίων εκκρεμούν δικαστικά εντάλματα σύλληψης.  

Παρακαλείται οποιοσδήποτε γνωρίζει οτιδήποτε που μπορεί να βοηθήσει στον εντοπισμό τους, να επικοινωνήσει με το ΤΑΕ Λάρνακας, στο τηλέφωνο 24-804060, ή με τη Γραμμή του Πολίτη, στον τηλεφωνικό αριθμό 1460, ή με τον πλησιέστερο Αστυνομικό Σταθμό.

  1. Χαράλαμπος Χαραλάμπους

2. Tshilombo Ndinga

3. Rolly  Matembe Mayisa

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

Νέα ένταση στη Βουλή: «Αδειάζει» την Παναγιώτου ο Λογγίνος - Ζητά άμεση παύση της η Χαραλαμπίδου

Νέα ένταση στη Βουλή: «Αδειάζει» την Παναγιώτου ο Λογγίνος - Ζητά άμεση παύση της η Χαραλαμπίδου

Σε εξέλιξη βρίσκεται η κοινή συνεδρία των Επιτροπών Εσωτερικών, Γεωργίας και Φυσικών Πόρων και Περιβάλλοντος με βασικό θέμα τις συνέπειες των πρόσφατων καταστροφικών πυρκαγιών, μέτρα πρόληψης και αποκατάστασης, ενώ προκλήθηκε ένταση αυτή τη φορά για τον συντονιστή.