Έξυπνα τηλέφωνα, υπολογιστές και άλλα ηλεκτρονικά είδη, εξαίρεσε από τους δασμούς η κυβέρνηση του Ντόναλντ Τραμπ

Έξυπνα τηλέφωνα, υπολογιστές και άλλα ηλεκτρονικά είδη, εξαίρεσε από τους δασμούς η κυβέρνηση του Ντόναλντ Τραμπ

Τα έξυπνα φορητά τηλέφωνα, τους υπολογιστές και άλλα ηλεκτρονικά είδη, από τους λεγόμενους αμοιβαίους δασμούς, εξαίρεσε η κυβέρνηση του Ντόναλντ Τραμπ.

Σύμφωνα με ανακοίνωση που δημοσιεύθηκε από την Υπηρεσία Τελωνείων και Προστασίας των Συνόρων των Ηνωμένων Πολιτειών, η οποία είναι υπεύθυνη για την είσπραξη των δασμών, αυτά τα προϊόντα τεχνολογίας θα εξαιρούνται από αμοιβαίους δασμούς, στους οποίους περιλαμβάνονται οι εισφορές 125% που έχει επιβάλει ο Ντόναλντ Τραμπ στις κινεζικές εισαγωγές.

Η αναστολή ακολουθεί μια εβδομάδα έντονων αναταράξεων στις αμερικανικές και διεθνείς αγορές αφότου ο Τραμπ εξαπέλυσε τον εμπορικό πόλεμο.

Η εξαίρεση είναι το πρώτο σημάδι οποιασδήποτε άμβλυνσης των δασμών του Τραμπ κατά της Κίνας, τους οποίους αύξησε κατά τη διάρκεια της περασμένης εβδομάδας, ενώ διατήρησε δασμούς 10 τοις εκατό στους περισσότερους εμπορικούς εταίρους.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

Το «Rising Lion» σέρνει στον όλεθρο τη Μέση Ανατολή – Ο μέχρι τώρα απολογισμός της σύγκρουσης Ισραήλ–Ιράν

Το «Rising Lion» σέρνει στον όλεθρο τη Μέση Ανατολή – Ο μέχρι τώρα απολογισμός της σύγκρουσης Ισραήλ–Ιράν

Οι δύο χώρες εξαπέλυσαν νέες εκατέρωθεν επιθέσεις από το Σάββατο το βράδυ μέχρι σήμερα Κυριακή, αλλά και πάλι νωρίς το απόγευμα – δημιουργώντας φόβους για γενικευμένη σύρραξη. Νωρίτερα, ο πρόεδρος των ΗΠΑ Ντόναλντ Τραμπ δήλωσε ότι η σύρραξη θα μπορούσε να τερματιστεί εύκολα, προειδοποιώντας την Τεχεράνη να μην χτυπήσει αμερικανικούς στόχους.

BEST OF TOTHEMAONLINE