Πέρασαν χειροπέδες σε ανήλικο για τον εμπρησμό οχήματος στην Πάφο

Πέρασαν χειροπέδες σε ανήλικο για τον εμπρησμό οχήματος στην Πάφο

Συνελήφθη από μέλη της Αστυνομίας, δυνάμει δικαστικού εντάλματος, ανήλικο πρόσωπο, στο πλαίσιο διερεύνησης υπόθεσης εμπρησμού αυτοκινήτου, που διαπράχθηκε σήμερα στην επαρχία Πάφου.

Σύμφωνα με τα υπό διερεύνηση στοιχεία, γύρω στη 1.00 τα ξημερώματα της Δευτέρας, εκδηλώθηκε φωτιά σε αυτοκίνητο, το οποίο βρισκόταν σταθμευμένο στον χώρο στάθμευσης οχημάτων, στην κατοικία του ιδιοκτήτη του, στην επαρχία Πάφου.

Τη φωτιά κατέσβησαν μέλη της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας, ενώ από τις εξετάσεις που έγιναν στη σκηνή από την Αστυνομία και την Πυροσβεστική Υπηρεσία, διαπιστώθηκε ότι η φωτιά είχε τεθεί κακόβουλα.

Από τις αστυνομικές εξετάσεις που ακολούθησαν, προέκυψαν στοιχεία εναντίον ανήλικου προσώπου. Εκδόθηκε δικαστικό ένταλμα σύλληψης, δυνάμει του οποίου αυτός συνελήφθη, για σκοπούς διερεύνησης της υπόθεσης.

Την υπόθεση διερευνά το ΤΑΕ Πάφου.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

Ισχυρά ονόματα δίνουν ψήφο εμπιστοσύνης στην υποψηφιότητα Μορφάκη Σολομωνίδη για την Προεδρία της ΕΔΕΚ - Δείτε τη λίστα με τους 130

Ισχυρά ονόματα δίνουν ψήφο εμπιστοσύνης στην υποψηφιότητα Μορφάκη Σολομωνίδη για την Προεδρία της ΕΔΕΚ - Δείτε τη λίστα με τους 130

130 πρωτοκλασάτα στελέχη της ΕΔΕΚ, στηρίζουν την υποψηφιότητα Μορφάκη Σολομωνίδη, για την Προεδρία κόμματος.

BEST OF TOTHEMAONLINE