Καταγγελία κατά του Νίκου Πελετιέ για σεξιστικό λόγο και έμφυλες διακρίσεις - Ζητούν να κατέβει η ανάρτησή του

Καταγγελία κατά του Νίκου Πελετιέ για σεξιστικό λόγο και έμφυλες διακρίσεις - Ζητούν να κατέβει η ανάρτησή του

Σε καταγγελία κατά του γνωστού Κύπριου TikToker και υποψήφιου για τις Βουλευτικές Εκλογές, Νίκου Πελετιέ προχώρησε η Σοσιαλιστική Γυναικεία κίνηση.

Αυτούσια η ανακοίνωση:

Η Σοσιαλιστική Γυναικεία κίνηση σε ανακοίνωση της αναφέρει ότι έχει προβεί σε καταγγελία στην Αρχή Ραδιοτηλεόρασης, στην Επιτροπή Δημοσιογραφικής Δεοντολογίας, στην Αστυνομία και την Εισαγγελία σχετικά με ανάρτηση του Νίκου Πελετιέ σε ηλεκτρονική πλατφόρμα Κυπριακού μέσου ενημέρωσης καθώς και στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης. Η εν λόγω ανάρτηση αναπαραγάγει σεξιστικό λόγο που είναι αντίθετος στις ειδικές διατάξεις του κώδικα για δυσμενείς και έμφυλες διακρίσεις

Η Σοσιαλιστική Γυναικεία κίνηση ζητά την άμεση απόσυρση της ανάρτησης, την απολογία του δικτύου Και την δημιουργία από τις εν λόγω αρχές ασφαλιστικές δικλίδες ούτως ώστε να αποφεύγονται στο μέλλον παρόμοια περιστατικά.

Είναι επίσης θέση της οργάνωσης ότι η συγκεκριμένη ανάρτηση αντιβαίνει στις πρόνοιες της νομοθεσίας περί Σεξισμού και καλεί τον αρχηγό της αστυνομίας καθώς και τον Γενικό Εισαγγελέα όπως πάραυτα και αυτεπάγγελτα διατάξουν έρευνα για το περιστατικό και σύμφωνα με τα αποτελέσματα και βάση της σχετικής Νομοθεσίας πράξουν τα δέοντα.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

Η Κύπρος στο προσκήνιο: Η επίσκεψη Κόστα, η «γεωγραφία» της Ολγκίν και η γεωπολιτική πυξίδα της ΕΕ

Η Κύπρος στο προσκήνιο: Η επίσκεψη Κόστα, η «γεωγραφία» της Ολγκίν και η γεωπολιτική πυξίδα της ΕΕ

Σε μια συγκυρία κρίσιμη για την ευρωπαϊκή και την περιφερειακή γεωπολιτική σταθερότητα, η σημερινή επίσκεψη του Προέδρου του Ευρωπαϊκού Συμβουλίου, Αντόνιο Κόστα στην Κύπρο, συνιστά σαφές μήνυμα αναγνώρισης του ρόλου της Κυπριακής Δημοκρατίας στην ΕΕ και την Ανατολική Μεσόγειο. Ο Πρόεδρος του Ευρωπαϊκού Συμβουλίου, θα γίνει δεκτός από τον Πρόεδρο Χριστοδουλίδη, στις 12:30.

BEST OF TOTHEMAONLINE