Πότε θα πουν το τελευταίο αντίο στη μητέρα του Κκολού - Η παράκληση της οικογένειας - Φωτογραφία

Πότε θα πουν το τελευταίο αντίο στη μητέρα του Κκολού - Η παράκληση της οικογένειας - Φωτογραφία

Ανείπωτη θλίψη σκόρπισε η είδηση θανάτου της μητέρας του Χάρη Κκολού, Γιασεμία, με τον γνωστό ηθοποιό να ευχαριστεί όλους για τις εγκάρδιες συλλυπητήριες ευχές που του έστειλαν. 

Σύμφωνα με τον ίδιο, η εξόδιος ακολουθία θα γίνει την Μ.Παρασκευή στον Ιερό Ναό Αγίου Πολυδώρου στο Καιμακλί στις 12.00.

Η οικογένεια θα δέχεται συλλυπητήρια στην εκκλησία από τις 11:30π.μ.

Η ταφή θα γίνει στο κοιμητήριο Καϊμακλίου.

Οι τεθλιμμένοι: Παιδιά: Αρτέμης – Σάββας – Χάρης Εγγόνια, αδέλφια και λοιποί συγγενείς

Παράκληση όπως, αντί στεφάνων, να γίνονται εισφορές δια τον Χριστιανικό Σύνδεσμο Γυναικών Αγίου Πολυδώρου, την ΕΚΥΣΥ Καϊμακλίου και του Αντικαρκινικό Σύνδεσμο.

Δείτε την ανάρτηση: 

 

 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Η προεδρική μάχη άρχισε- Το μεγάλο παζλ των συμμαχιών και η μετακίνηση των κομματικών ισορροπιών

Η προεδρική μάχη άρχισε- Το μεγάλο παζλ των συμμαχιών και η μετακίνηση των κομματικών ισορροπιών

Η πολιτική αναδιάταξη μετά τις βουλευτικές εκλογές, ανοίγει πρόωρα τον δρόμο για το 2028- Αννίτα Δημητρίου- Αβέρωφ Νεοφύτου και Γιώργος Παμπορίδης, βρισκονται στο κάδρο του ΔΗΣΥ. Το ΑΚΕΛ μετρά επιλογές, ο Οδυσσέας Μιχαηλίδης κρατά ανοιχτό το χαρτί και ΕΔΕΚ-ΔΗΠΑ επανεξετάζουν τη σχέση τους με την κυβέρνηση. Κάπως έτσι διαμορφώνεται το σκηνικό, μέχρι αυτή τη στιγμή. Αν και οι προεδρικές εκλογές του 2028, είναι ακόμη μακριά, πολιτικά, όμως, έχουν ήδη αρχίσει.

BEST OF TOTHEMAONLINE