Στο κελί οι τρεις νεαροί στη Λάρνακα για την υπόθεση oχλαγωγίας και ρίψη κροτίδων

Στο κελί οι τρεις νεαροί στη Λάρνακα για την υπόθεση oχλαγωγίας και ρίψη κροτίδων

Πάσχα στο κελί θα κάνουν τρεις νεαροί 19, 20 και 20 ετών που συνελήφθησαν στην Λάρνακα για αυτόφωρα αδικήματα σε σχέση με υπόθεση oχλαγωγίας, κατοχή εκρηκτικών υλών (ρίψη κροτίδων), και κατοχή επιθετικού οργάνου. Οι τρεις νεαροί παρουσιάστηκαν το Μεγάλο Σάββατο ενώπιον του Επαρχιακού Δικαστηρίου Λάρνακας το οποίο διέταξε δυο ημέρες κράτηση για τον 20χρονο και μια ημέρα κράτηση για τον άλλο 20χρονο και τον 19χρονο.

Υπενθυμίζεται ότι ο Εκπρόσωπος Τύπου της Αστυνομικής Διεύθυνσης Λάρνακας Χριστόδουλος Κόνσολος ανέφερε νωρίτερα σε δήλωση πως η Αστυνομία στη Λάρνακα προχώρησε σε συλλήψεις τριών νεαρών Ελληνοκυπρίων ηλικίας 19, 20, 20 ετών, κάτοικων Λάρνακας, σε σχέση με υπόθεση οχλαγωγίας, κατοχή εκρηκτικών υλών (ρίψη κροτίδων), κατοχή επιθετικού οργάνου, που διαπράχθηκε γύρω στις 04:30 στην περιοχή των Αγίων Αναργύρων στην Λάρνακα.

Σύμφωνα με τον κ. Κόνσολο, τα τρία νεαρά άτομα συμμετείχαν σε οχλαγωγία 20 νεαρών ατόμων «όπου κατά την άφιξη της Αστυνομίας έριξαν προς τα περιπολικά κροτίδες» ενώ στην κατοχή του ενός 20χρονου εντοπίστηκαν 5 κροτίδες και ένα πτυσσόμενο ρόπαλο.

Πηγή: ΚΥΠΕ

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

LIVE: Εσπευσμένη επιστροφή του Τραμπ στις ΗΠΑ: Εκκενώστε άμεσα την Τεχεράνη, προειδοποίησε τους Ιρανούς - Εκρήξεις στην ιρανική πρωτεύουσα

LIVE: Εσπευσμένη επιστροφή του Τραμπ στις ΗΠΑ: Εκκενώστε άμεσα την Τεχεράνη, προειδοποίησε τους Ιρανούς - Εκρήξεις στην ιρανική πρωτεύουσα

Με αμείωτο ρυθμό συνεχίζονται οι εχθροπραξίες μεταξύ Ισραήλ και Ιράν, με τις δύο πλευρές να διαμηνύουν ότι ο πόλεμος θα συνεχιστεί μέχρις εσχάτων. Αργά το βράδυ της Δευτέρας (16/6), η Τεχεράνη εξαπέλυσε νέο πυραυλικό κύμα εστιάζοντας στο Τελ Αβίβ και τη Χάιφα και ενώ ο αριθμός των νεκρών μεγαλώνει και για τις δύο πλευρές. Το ThemaOnline σας μεταφέρει ζωντανά όλες τις εξελίξεις.

BEST OF TOTHEMAONLINE