Ανείπωτη θλίψη για τον χαμό της 27χρονης Άννας - Πότε θα γίνει η κηδεία της και η παράκληση της οικογένειάς της

Ανείπωτη θλίψη για τον χαμό της 27χρονης Άννας - Πότε θα γίνει η κηδεία της και η παράκληση της οικογένειάς της

Στο πένθος έχει βυθιστεί από χθες (3/5) η κυπριακή κοινωνία, μετά τον θάνατο της 27χρονης μαχήτριας, Άννας Σιάλαρου.

Η 27χρονη έφυγε από τη ζωή μετά από μακρά και γενναία μάχη με τον καρκίνο. 

Η κηδεία της θα τελεστεί τη Δευτέρα 5 Μαΐου 2025, στις 11:30 π.μ., από τον Ιερό Ναό Αγίου Γεωργίου (μεγάλος ναός) στη Λάρνακα. Η οικογένεια θα δεχθεί συλλυπητήρια από τις 10:30 π.μ.

Παράκληση της οικογένειας είναι, αντί στεφάνων, να γίνουν εισφορές σε φιλανθρωπικά ιδρύματα: «ΠΑ.ΣΥ.ΚΑ.Φ.», «ΙΑΣΩΝΕΙΟ» και στο Σωματείο Γονέων και Φίλων του Ιδρύματος «Ένα Όνειρο Μια Ευχή».

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Κυπριακό: Τα «αγκάθια» που θα κρίνουν τις εξελίξεις και οι  διαφωνίες πριν από την κρίσιμη συνάντηση

Κυπριακό: Τα «αγκάθια» που θα κρίνουν τις εξελίξεις και οι διαφωνίες πριν από την κρίσιμη συνάντηση

Η προγραμματισμένη συνάντηση του Προέδρου της Δημοκρατίας, Νίκου Χριστοδουλίδη, με τον Τουρκοκύπριο ηγέτη, Τουφάν Έρχιουρμαν, στις 26 Αυγούστου, αποκτά ιδιαίτερη πολιτική σημασία, καθώς αποτελεί την πρώτη ουσιαστική συνέχεια της κινητικότητας που προκάλεσε η πρόσφατη επίσκεψη του Γενικού Γραμματέα του ΟΗΕ, Αντόνιο Γκουτέρες, στην Κύπρο.

BEST OF TOTHEMAONLINE