Συναγερμός στις Αρχές: Διαρροή υγραερίου από κυλίνδρους σε εστιατόριο – Δείτε φωτογραφία

Συναγερμός στις Αρχές: Διαρροή υγραερίου από κυλίνδρους σε εστιατόριο – Δείτε φωτογραφία

Οι Πυροσβεστικοί Σταθμοί Λευκωσίας ανταποκρίθηκαν σε κλήση (18:02) για διαρροή υγραερίου από κυλίνδρους σε εστιατόριο στην περιοχή Έγκωμης στην επαρχία Λευκωσίας.

Τα μέλη της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας προχώρησαν με εκκένωση του εστιατορίου, στο οποίο βρισκόταν εντός και εργαζόταν το προσωπικό.

Στο μέρος κλήθηκε η Αστυνομία, η οποία απέκλεισε την περιοχή για λόγους ασφαλείας.

Το περιστατικό τέθηκε υπό έλεγχο με διακοπή της διαρροής από 6 φιάλες υγραερίου των 500 λίτρων, με την υποστήριξη τεχνικών της εταιρείας ΕΚΟ, μετά την εξασφάλιση της ασφαλούς εισόδου τους από την Πυροσβεστική Υπηρεσία.

Η Πυροσβεστική Υπηρεσία θα παραμείνει σε επιφυλακή μέχρι την υποχώρηση του νέφους και την παραλαβή των κυλίνδρων.

Τα αίτια της διαρροής θα εξεταστούν σε μεταγενέστερο στάδιο.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Έθεσε το θέμα των Βάσεων στο Ευρωπαϊκό Συμβούλιο ο ΠτΔ - Εξήγησε στους ηγέτες τι γίνεται στην Κύπρο

Έθεσε το θέμα των Βάσεων στο Ευρωπαϊκό Συμβούλιο ο ΠτΔ - Εξήγησε στους ηγέτες τι γίνεται στην Κύπρο

Τη θέση πως η Ευρωπαϊκή Ένωση μπορεί να βοηθήσει ουσιαστικά στην επίτευξη προόδου στο Κυπριακό καθώς διαθέτει τα εργαλεία να καταδείξει τα οφέλη της λύσης στην Τουρκία, εξέφρασε, την Πέμπτη, ο Προέδρος της Δημοκρατίας Νίκος Χριστοδουλίδης κατά το γεύμα εργασίας του Ευρωπαϊκού Συμβουλίου στο οποίο συμμετείχε, για τελευταία φορά πριν τη λήξη της θητείας του ο ΓΓ του ΟΗΕ, Αντόνιο Γκουτέρες. Εξάλλου, σε παρέμβασή του αργότερα στο Ευρωπαϊκό Συμβούλιο αναφέρθηκε, μεταξύ άλλων, και σε συζήτηση που πρέπει να ανοίξει μετά το τέλος του πολέμου για το καθεστώς των Βρτανικών Βάσεων.

BEST OF TOTHEMAONLINE