Πτήσεις προς Ισραήλ: Επανέρχεται η κανονικότητα για ταξίδια από την Κύπρο

Πτήσεις προς Ισραήλ: Επανέρχεται η κανονικότητα για ταξίδια από την Κύπρο

Επανέρχεται η κανονικότητα στις πτήσεις από και προς το αεροδρόμιο του Ισραήλ, μετά τις ακυρώσεις πτήσεων από και προς τα αεροδρόμια Λάρνακας και Πάφου, από και προς το αεροδρόμιο του Τέλ Αβίβ, λόγω της κατάστασης που επικρατούσε στη χώρα.

Πληροφορίες του ΚΥΠΕ από την Hermes Airports αναφέρουν ότι οι περισσότερες αεροπορικές εταιρείες από τα δύο αεροδρόμια της Κύπρου έχουν αποκαταστήσει την συνδεσιμότητα τους με το αεροδρόμιο του Τελ Αβίβ.

Συγκεκριμένα αργά το απόγευμα προσγειώθηκε στο αεροδρόμιο Πάφου μια πτήση προερχόμενη από το αεροδρόμιο του Μπεν Γκουριόν ενώ αναχώρησε και πτήση προς το ίδιο αεροδρόμιο.

Ταυτόχρονα ξεκίνησαν και οι πτήσεις από και προς το αεροδρόμιο της Λάρνακας με μία πτήση να αναχωρεί λίγο μετά τις επτά το βράδυ προς το αεροδρόμιο του Τελ Αβίβ.

Σημειώνεται ότι ορισμένες αεροπορικές εταιρείες συνέχισαν να πραγματοποιούν κανονικά πτήσεις προς το Ισραήλ.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Ανοίγει ο δρόμος για το «Αφροδίτη»: Τέλος Μαρτίου οι εξελίξεις σύμφωνα με το Ισραήλ

Ανοίγει ο δρόμος για το «Αφροδίτη»: Τέλος Μαρτίου οι εξελίξεις σύμφωνα με το Ισραήλ

Στα τέλη Μαρτίου εκτιμά ο Πρέσβης του Ισραήλ στη Λευκωσία ότι μπορεί να υπάρξει συμφωνία με την Κυπριακή Δημοκρατία για την αξιοποίηση του κοιτάσματος «Αφροδίτη» στην κυπριακή ΑΟΖ, ξεκαθαρίζοντας ωστόσο ότι το χρονοδιάγραμμα παραμένει ανοιχτό.

BEST OF TOTHEMAONLINE