Θλίψη στη Λεμεσό: Πέθανε ο Άκης Λάμπρου – Διετέλεσε Πρόεδρος του ΓΣΟ

Θλίψη στη Λεμεσό: Πέθανε ο Άκης Λάμπρου – Διετέλεσε Πρόεδρος του ΓΣΟ

Θλίψη προκάλεσε η είδηση του θανάτου του Άκη Λάμπρου, πρώην Προέδρου του Γυμναστικού Συλλόγου Ολύμπια (ΓΣΟ), ο οποίος υπηρέτησε τον ιστορικό σύλλογο της πόλης της Λεμεσού.

Το Διοικητικό Συμβούλιο του ΓΣΟ, αμέσως μετά την είδηση του θανάτου του, συνήλθε εκτάκτως και εξέδωσε σχετική ανακοίνωση.

Συγκεκριμένα, όπως αναφέρεται, ομόφωνα αποφασίστηκε:

Οι σημαίες του Συλλόγου να κυματίζουν μεσίστιες ως ένδειξη πένθους.

Ο Πρόεδρος του ΓΣΟ, Κυριάκος Τσολάκης, να καταθέσει στεφάνι στη μνήμη του εκλιπόντος.

Το σύνολο του Διοικητικού Συμβουλίου να παραστεί στην εξόδιο ακολουθία.

Ο Άκης Λάμπρου άφησε ανεξίτηλο το αποτύπωμά του στην ιστορία του ΓΣΟ, συμβάλλοντας καθοριστικά στην προώθηση του στίβου και του αθλητισμού στη Λεμεσό. Η προσφορά του αναγνωρίζεται ως πολύτιμη και διαχρονική, με την αθλητική οικογένεια να τον αποχαιρετά με σεβασμό και ευγνωμοσύνη.

Μπορεί να είναι εικόνα 1 άτομο και χαμογελάει

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

Διαφάνεια στην πράξη: Ο ΠτΔ έδωσε στη δημοσιότητα τις εκθέσεις για τη Φονική Πυρκαγιά - Ιδού όσα αναφέρονται

Διαφάνεια στην πράξη: Ο ΠτΔ έδωσε στη δημοσιότητα τις εκθέσεις για τη Φονική Πυρκαγιά - Ιδού όσα αναφέρονται

Σε μια καθοριστική κίνηση διαφάνειας και λογοδοσίας, ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας Νίκος Χριστοδουλίδης προχώρησε στη δημοσιοποίηση όλων των εκθέσεων που του υποβλήθηκαν από τις αρμόδιες υπηρεσίες, αναφορικά με την καταστροφική πυρκαγιά που έπληξε την επαρχία Λεμεσού. Όπως είχε δεσμευτεί δημοσίως, η ενημέρωση προς τους πολίτες γίνεται με πλήρη διαφάνεια, μέσα από αδιαμεσολάβητη πρόσβαση στα στοιχεία που καταγράφουν βήμα προς βήμα τη διαχείριση της κρίσης.

BEST OF TOTHEMAONLINE