Έρχεται παράρτημα του Μετσόβιου Πολυτεχνείου στο Παραλίμνι; Όσα δήλωσε στο «Τ» ο Γιώργος Νικολέττος

Έρχεται παράρτημα του Μετσόβιου Πολυτεχνείου στο Παραλίμνι; Όσα δήλωσε στο «Τ» ο Γιώργος Νικολέττος

Σε προχωρημένο στάδιο φαίνεται να βρίσκονται οι διαβουλεύσεις μεταξύ του Δήμου Παραλιμνίου – Δερύνειας  και του Εθνικού Μετσόβιου Πολυτεχνείου.

Ήδη σε ανακοίνωση του Δήμου αναφέρεται ότι ο Δήμαρχος, Γιώργος Νικολέττος, είχε συνάντηση, την περασμένη Δευτέρα, με την Πρυτανεία του Εθνικού Μετσόβιου Πολυτεχνείου, η οποία είναι αρμόδια για το θέμα της ίδρυσης παραρτημάτων του Πανεπιστημίου στην Κύπρο.

Κατά τη διάρκεια της παρουσίασης, όπως αναφέρεται στην ανακοίνωση, ο Δήμαρχος ανέδειξε τη στρατηγική σημασία της περιοχής για την ανάπτυξη σχολών τριτοβάθμιας εκπαίδευσης.

Μιλώντας στο ThemaOnline ο Δήμαρχος Παραλιμνίου – Δερύνειας, ανέφερε πως, «βρισκόμαστε σε διαβουλεύσεις εδώ και αρκετό καιρό, πρόκειται για την τέταρτη συνάντηση» και πρόσθεσε πως, «το ζήτημα αφορά πλέον αποφάσεις από την σύγκλητο του Πανεπιστημίου».

Όπως σημείωσε, «προχωρούμε με πολύ θετική διάθεση και από τα δύο εμπλεκόμενα μέρη», κατέληξε.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Κυπριακό: Η συνάντηση Ερχιουρμάν–Γκουτέρες και η επαναφορά του αδιεξόδου

Κυπριακό: Η συνάντηση Ερχιουρμάν–Γκουτέρες και η επαναφορά του αδιεξόδου

Η προγραμματισμένη για σήμερα, συνάντηση του κατοχικού ηγέτη Τουφάν Ερχιουρμάν με τον Γενικό Γραμματέα του ΟΗΕ, Αντόνιο Γκουτέρες στη Νέα Υόρκη, επαναφέρει το Κυπριακό στο προσκήνιο της διεθνούς διπλωματίας. Παρά τις δηλώσεις καλής θέλησης, το πολιτικό υπόβαθρο της συνάντησης, αποτυπώνει περισσότερο μια σύγκρουση αφηγήσεων παρά μια ουσιαστική σύγκλιση.

BEST OF TOTHEMAONLINE