Μόνο κατ' ιδίαν συνάντηση με τον Πούτιν θέλει ο Ζελένσκι στην Τουρκία

Μόνο κατ' ιδίαν συνάντηση με τον Πούτιν θέλει ο Ζελένσκι στην Τουρκία

Μόνο τον Ρώσο πρόεδρο Βλαντιμίρ Πούτιν αναμένεται να συναντήσει ο πρόεδρος της Ουκρανίας, Βολοντίμιρ Ζελένσκι στις συνομιλίες που έχουν προγραμματιστεί για την Πέμπτη (15/5) στην Τουρκία, σύμφωνα με πηγές του Reuters.

Σύμβουλος της ουκρανικής προεδρίας ξεκαθάρισε πως δεν θα συναντήσει «άλλα μέλη της ρωσικής αποστολής.

Αξίζει να σημειωθεί ότι, η Ρωσία δεν έχει διευκρινίσει εάν σχεδιάζει να συμμετάσχει στις συνομιλίες και σε ποιο επίπεδο.

Επισημαίνεται πως, ο Αμερικανός πρόεδρος Ντόναλντ Τραμπ προσφέρθηκε να συμμετάσχει στις προτεινόμενες ειρηνευτικές συνομιλίες Ουκρανίας-Ρωσίας.

Πηγή: cnn.gr

 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Κυπριακό: Να αξιοποιήσουν το «παράθυρο ευκαιρίας» καλεί ΠτΔ - Ερχιουρμάν ο Γκουτέρες

Κυπριακό: Να αξιοποιήσουν το «παράθυρο ευκαιρίας» καλεί ΠτΔ - Ερχιουρμάν ο Γκουτέρες

Ο Γενικός Γραμματέας των Ηνωμένων Εθνών Αντόνιο Γκουτέρες στην Έκθεση Καλών Υπηρεσιών προτρέπει τους ηγέτες των δύο κοινοτήτων να αξιοποιήσουν «το παρόν παράθυρο ευκαιρίας για πρόοδο», το οποίο, όπως αναφέρει, «δεν πρέπει να θεωρείται δεδομένο», ενώ καταγράφει ως θετικό την εντατικοποίηση του διαλογου.

BEST OF TOTHEMAONLINE