Έρχιουρμαν: «Έτοιμος για συμφωνία στα 6 από τα 7 σημεία» – Πού υπάρχει ακόμη διαφωνία
Ετοιμος για συμφωνία στα έξι από τα επτά σημεία στα οποία κατά τον ίδιο αναμένει πρόοδο ο ΓΓ του ΟΗΕ, δήλωσε ο Τ/κ ηγέτης Τουφάν Ερχιουρμαν.

Συγκεκριμένα, οι παρουσιαστές της εκπομπής, Ονούφριος Σωκράτους και Νατάσα Ιωάννου ζήτησαν εξηγήσεις από τον δήμαρχο Αγίου Αθανασίου Κυριάκο Χατζηττοφή, αφού σε καταφύγιο ζώων που είναι υπεύθυνος ο δήμος Μέσα Γειτονιάς, δεν υπάρχει νερό εδώ και τρείς μέρες.
Ο κ. Χατζηττοφης εξηγούσε τους γραφειοκρατικούς λόγους για τους οποίους δημιουργήθηκε αυτό το ζήτημα όταν σε κάποια στιγμή και υπό την πίεση των παρουσιαστών είπε χαρακτηριστικά: «Πολλές φορές σας έχω ακούσει να διαπομπεύετε δημάρχους και κόσμο μέσα από εκθέσεις του ελεγκτή..».
Αυτή η φράση του δημάρχου προκάλεσε την έκρηξη των παρουσιαστών ζητώντας του να ανακαλέσει την φράση με αποτέλεσμα να κλείσει άδοξα η παρέμβαση του στον αέρα σε κλίμα μεγάλης αναστάτωσης.
Δείτε το βίντεο:
Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις




