Αυτόν ψάχνει η Αστυνομία για τα επεισόδια στη Λακατάμεια – Δείτε φωτογραφία

Αυτόν ψάχνει η Αστυνομία για τα επεισόδια στη Λακατάμεια – Δείτε φωτογραφία

Η Αστυνομία ζητά πληροφορίες που μπορούν να βοηθήσουν στην αναγνώριση ή στον εντοπισμό του εικονιζόμενου προσώπου, το οποίο αναζητείται για διευκόλυνση των ανακρίσεων σχετικά με την επίθεση σε σωματείο της Ομόνοια στη Λακατάμεια, την Κυριακή 18 Μαΐου 2025.

Στο πλαίσιο των ανακρίσεων, διερευνώνται τα ακόλουθα αδικήματα:

  1. Συνωμοσία προς διάπραξη κακουργήματος
  2. Παράνομη είσοδος
  3. Οχλαγωγία
  4. Κακόβουλη ζημιά
  5. Κατοχή επιθετικών οργάνων
  6. Πρόσωπο που καταλαμβάνεται οπλισμένο, με σκοπό διάπραξης κακουργήματος
  7. Οπλοφορία προς διέγερση τρόμου
  8. Ανησυχία
  9. Επίθεση με πρόκληση πραγματικής σωματικής βλάβης.

Παρακαλείται οποιοσδήποτε γνωρίζει οτιδήποτε που μπορεί να βοηθήσει στον εντοπισμό ή στην αναγνώρισή του, να επικοινωνήσει με το ΤΑΕ Λευκωσίας, στο τηλέφωνο 22-802222 ή με τον πλησιέστερο Αστυνομικό Σταθμό ή με τη Γραμμή του Πολίτη, στον τηλεφωνικό αριθμό 1460.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

Ολγκίν: Εκτενής συζήτηση για ΜΟΕ με διαπραγματευτές - Αμετακίνητη η τ/κ πλευρά

Ολγκίν: Εκτενής συζήτηση για ΜΟΕ με διαπραγματευτές - Αμετακίνητη η τ/κ πλευρά

Εκτενής συζήτηση έγινε κατά την κοινή συνάντηση της Προσωπικής Απεσταλμένης του ΓΓ του ΟΗΕ για το Κυπριακό, Μαρία Άνχελα Ολγκίν Κουεγιάρ, με τον διαπραγματευτή της ε/κ πλευράς, Μενέλαο Μενελάου, και τον ειδικό αντιπρόσωπο του Τ/κ ηγέτη, Γκιουνές Ονάρ, στο Λήδρα Πάλας, χωρίς να υπάρξει μετακίνηση της τ/κ πλευράς από τις θέσεις της, σύμφωνα με πληροφορίες του ΚΥΠΕ.