Ώρες αγωνίας: Χάθηκαν τα ίχνη του 14χρονου Άγγελου - Φωτογραφία του στη δημοσιότητα

Ώρες αγωνίας: Χάθηκαν τα ίχνη του 14χρονου Άγγελου - Φωτογραφία του στη δημοσιότητα

Φωτογραφία και τα στοιχεία 14χρονου, ο οποίος ελλείπει από τον τόπο διαμονής του, στη Λεμεσό, δίνει στη δημοσιότητα η Αστυνομία, με σκοπό τη συλλογή πληροφοριών που μπορούν να βοηθήσουν στον εντοπισμό του.

Πρόκειται για τον Κχαλίντ (Άγγελος) Άχματ, ημερομηνία γέννησης 19/12/2010, o οποίος ελλείπει από τις 9.00 το πρωί της Τετάρτης, 04 Ιουνίου, 2025. Αυτός περιγράφεται ως ύψους 1.60μ. περίπου, λεπτής σωματικής διάπλασης, με κοντά σκούρα μαλλιά και σκούρα μάτια. Κατά την αναχώρηση του φορούσε μαύρη κοντομάνικη φανέλα και σκούρο μακρύ τζιν παντελόνι.

Παρακαλείται οποιοσδήποτε γνωρίζει οτιδήποτε που μπορεί να βοηθήσει στον εντοπισμό του, να επικοινωνήσει άμεσα με το ΤΑΕ Λεμεσού, στο τηλέφωνο 25-805057, ή με τη Γραμμή του Πολίτη, στον τηλεφωνικό αριθμό 1460, ή με τον πλησιέστερο Αστυνομικό Σταθμό.

 

 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

Ο Νικόλας, ο Αποστόλου και το «φλερτ» με την Ειρήνη Χαραλαμπίδου

Ο Νικόλας, ο Αποστόλου και το «φλερτ» με την Ειρήνη Χαραλαμπίδου

Το ΔΗΚΟ μπαίνει στην τελική ευθεία των εκλογικών του ζυμώσεων και ο Νικόλας Παπαδόπουλος δείχνει πως σκοπεύει να παίξει ένα παιχνίδι πολιτικής διεύρυνσης, με κινήσεις που ήδη προκαλούν συζητήσεις.

BEST OF TOTHEMAONLINE