Κορυφώνονται οι εκδηλώσεις για τον κατακλυσμό της Λάρνακας – Αναλυτικά οι ώρες και το πρόγραμμα

Κορυφώνονται οι εκδηλώσεις για τον κατακλυσμό της Λάρνακας – Αναλυτικά οι ώρες και το πρόγραμμα

Κορυφώνονται απόψε οι εκδηλώσεις για την γιορτή του Κατακλυσμού στη Λάρνακα μετά από έξι μέρες γεμάτες ρυθμό, χρώμα και παράδοση.

Το πρόγραμμα για σήμερα Τετάρτης, 11 Ιουνίου περιλαμβάνει ταχυδαχτυλουργό, χορούς, μουσικό πρόγραμμα, και συναυλία με τους Solmeister και Marseaux.

Ο Δήμος Λάρνακας μας προσκαλεί να ζήσουμε μοναδικές στιγμές μέσα από ένα πλούσιο και πολυσύνθετο πρόγραμμα γεμάτο πολιτιστικές και ψυχαγωγικές δράσεις, για μικρούς και μεγάλους.

Πιο κάτω μπορείτε να δείτε το αναλυτικό πρόγραμμα και τις ώρες για σήμερα, 11 Ιουνίου:

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Ανασχηματισμός: Η αινιγματική απάντηση Χριστοδουλίδη - Δεν διέψευσε τα σενάρια

Ανασχηματισμός: Η αινιγματική απάντηση Χριστοδουλίδη - Δεν διέψευσε τα σενάρια

Με τη φράση ότι «οι ανασχηματισμοί δεν εξαγγέλλονται, αλλά ανακοινώνονται», απάντησε ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας, Νίκος Χριστοδουλίδης, στα σενάρια για επικείμενες αλλαγές στο κυβερνητικό σχήμα εντός Αυγούστου, αποφεύγοντας να επιβεβαιώσει ή να διαψεύσει τις σχετικές πληροφορίες και τις διαρροές ονομάτων. Την ίδια ώρα, έστρεψε την προσοχή στο Κυπριακό, το οποίο χαρακτήρισε ύψιστη προτεραιότητα, ανακοινώνοντας ότι έχει ήδη αρχίσει σε τεχνοκρατικό επίπεδο η προεργασία με τα Ηνωμένα Έθνη για τη σύγκληση μιας διευρυμένης διάσκεψης.