Διενεργήθηκε η νεκροτομή στη σορό του άντρα που βρέθηκε νεκρός σε χωράφι στην Αγία Νάπα

Διενεργήθηκε η νεκροτομή στη σορό του άντρα που βρέθηκε νεκρός σε χωράφι στην Αγία Νάπα

Oλοκληρώθηκε η νεκροτομή στη σορό του 34χρονου άνδρα, ο οποίος εντοπίστηκε νεκρός το πρωί της Παρασκευής σε χωράφι στην Αγία Νάπα.

Η νενομισμένη νεκροτομή διενεργήθηκε από τον ιατροδικαστή Νικόλα Χαραλάμπους, χωρίς ωστόσο να εντοπιστεί εμφανής αιτία θανάτου

Λήφθηκαν δείγματα για τοξικολογικές και ιστοπαθολογικές εξετάσεις.

Υπενθυμίζεται ότι, χθες γύρω στις 06:05 π.μ., σε ανοιχτό χώρο στην Αγία Νάπα, εντοπίστηκε νεκρός άνδρας από πολίτες, οι οποίοι ενημέρωσαν τις Αρχές.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

LIVE: Μαίνεται ο πόλεμος ανάμεσα σε Ισραήλ και Ιράν – Εκατέρωθεν χτυπήματα, συλλήψεις για κατασκοπεία από το Ιράν

LIVE: Μαίνεται ο πόλεμος ανάμεσα σε Ισραήλ και Ιράν – Εκατέρωθεν χτυπήματα, συλλήψεις για κατασκοπεία από το Ιράν

Συνεχίζονται για ένατη μέρα οι εκατέρωθεν επιθέσεις που εξαπέλυσαν στη διάρκεια της νύχτας Ιράν και Ισραήλ. Από την ισραηλινή επίθεση στην πόλη Κομ, κοντά στο πυρηνικό εργοστάσιο του Φορντό, έχασαν τη ζωή τους δύο άτομα, εκ των οποίων το ένα 16 ετών. Οι (IDF) έβαλαν στο στόχαστρο εγκαταστάσεις αποθήκευσης και εκτόξευσης πυραύλων. Τις πρώτες πρωινές ώρες, ήχησαν σειρήνες συναγερμού για πυραυλική επίθεση από το Ιράν στο κεντρικό τμήμα του Ισραήλ, υποχρεώνοντας χιλιάδες κατοίκους να σπεύσουν στα καταφύγια. Μαρτυρίες που επικαλείται το Reuters έκαναν λόγο για εκρήξεις που ακούστηκαν στην ευρύτερη περιοχή του Τελ Αβίβ.Οι ισραηλινές ένοπλες δυνάμεις (IDF) ανακοίνωσαν αργότερα ότι αναχαιτίστηκαν με επιτυχία όλοι οι πύραυλοι και δεν υπήρξαν αναφορές για θύματα.

BEST OF TOTHEMAONLINE