LIFESTYLE

Ελεονώρα Μελέτη: Παραδέχτηκε δημόσια το λόγο που έκανε «πρόβλημα» στο κανάλι (VIDEO)

Ελεονώρα Μελέτη: Παραδέχτηκε δημόσια το λόγο που έκανε «πρόβλημα» στο κανάλι (VIDEO)

Η Ελεονώρα Μελέτη ήταν καλεσμένη στην πρεμιέρα του «Πρώτη φορά ΟΛΑ» και ο Θέμος Αναστασιάδης την «ανέκρινε», όπως μόνο αυτός ξέρει.

Πριν λίγο διάστημα είχε παραχωρήσει συνέντευξη και είχε εξηγήσει το λόγο που είχε κάνει το εξώδικο στο Epsilon. Συγκεκριμένα είχε δηλώσει: «Το εξώδικο το έκανα για να καλύψω επαγγελματικά τη θέση μου.

Όταν λίγες ώρες πριν από την πρεμιέρα διαπίστωσα ότι το σκηνικό του δελτίου δεν ήταν έτοιμο, όφειλα να ενημερώσω τους υπεύθυνους του σταθμού, επίσημα πως υπάρχει πρόβλημα το οποίο μπορεί να εκθέσει τον σταθμό και την εικόνα του, όπως και τη δική μου εικόνα, και πως για το πρόβλημα αυτό δεν ευθύνομαι εγώ. Παράλληλα, τους εξηγούσα ότι εγώ βρισκόμουν στη θέση μου και σε ετοιμότητα να βγω να πω το δελτίο υπό όποια συνθήκη μου ζητηθεί, αλλά υπογράμμιζα έντονα τον κίνδυνο να εκτεθούμε όλοι και τη δυσαρέσκειά μου για το πρόβλημα που υπήρχε».

Χτες, στο πλατό του «Πρώτη φορά ΟΛΑ», μίλησε για το συγκεκριμένο ζήτημα, εξηγώντας: «Δεν έχει θιγεί σε τίποτα η σχέση με το Epsilon, αφού συνεχίζω να κάνω την εκπομπή κανονικά. Απλά προειδοποιείς. Εν τω μεταξύ δεν βγήκα να πω ότι έκανα εξώδικο. Το εξώδικο έγινε 14 Σεπτέμβρη και μετά από καμιά 25αριά μέρες με πήραν οι δημοσιογράφοι. Επειδή θεώρησα ότι δεν έχει γίνει κάτι κακό, το παραδέχτηκα».

Δείτε στη συνέχεια το απόσπασμα από την εκπομπή:

peoplegreece

 

 

Ειδήσεις σήμερα:

Τέμπη: Ισχυρές ενδείξεις μεταφοράς εύφλεκτης ουσίας – «Αλλοίωση της σκηνής του εγκλήματος»

Καταγγελία στο «T»: Διευθυντής στη Λεμεσό άφησε στάσιμη μαθήτρια με εγχείρηση καρδιάς και κρίσεις πανικού

Θερμή αέρια μάζα και σκόνη επηρεάζουν την Κύπρο - Δείτε ζωντανά την εξέλιξη του καιρού το Σαββατοκύριακο

Αυξήθηκαν οι αφίξεις τουριστών τον Μάρτιο – Ποιοι τουρίστες προτίμησαν την Κύπρο

«Δεν μπορώ να αναπνεύσω»: Σοκαριστικό βίντεο από τη σύλληψη μαύρου άνδρα που πέθανε ενώ βρισκόταν υπό κράτηση



Το μεσημέρι της Δευτέρας καταχωρείται το αίτημα για ανάρμοστη συμπεριφορά του Γενικού Ελεγκτή - Γίνονται οι τελευταίες αλλαγές

Το μεσημέρι της Δευτέρας καταχωρείται το αίτημα για ανάρμοστη συμπεριφορά του Γενικού Ελεγκτή - Γίνονται οι τελευταίες αλλαγές

Το μεσημέρι της Δευτέρας αναμένεται να καταχωρηθεί στο Ανώτατο Συνταγματικό Δικαστήριο από τη νομική ομάδα του Γενικού Εισαγγελέα, αίτημα για παύση του Γενικού Ελεγκτή, όπως πληροφορείται το ΚΥΠΕ.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

BEST OF TOTHEMAONLINE

Back to top