Μία σύλληψη για την υπόθεση πρόκλησης βαριάς σωματικής βλάβης στην Αγία Νάπα - Ψάχνουν τους άλλους επτά

Μία σύλληψη για την υπόθεση πρόκλησης βαριάς σωματικής βλάβης στην Αγία Νάπα - Ψάχνουν τους άλλους επτά

Στο ΤΑΕ Αμμοχώστου παρουσιάστηκε οικειοθελώς, σήμερα Κυριακή, 29 Ιουνίου, 2025, πρόσωπο το οποίο αναζητείτο σχετικά με διερευνώμενη υπόθεση συνωμοσίας προς διάπραξη κακουργήματος, και πρόκλησης βαριάς σωματικής βλάβης, που σύμφωνα με τα υπό εξέταση στοιχεία διαπράχθηκε στις 07 Ιουνίου, 2025, στην περιοχή Αγίας Νάπας. Η Αστυνομία συνεχίζει τις έρευνες για εντοπισμό και των άλλων εφτά προσώπων, που αναζητούνται για την ίδια υπόθεση, με το τις εξετάσεις να συνεχίζονται από το ΤΑΕ Αμμοχώστου.

Στο πλαίσιο διερεύνησης της υπόθεσης και με σκοπό τη συλλογή πληροφοριών που μπορούν να βοηθήσουν στον εντοπισμό των εφτά αναζητούμενων υπόπτων, η Αστυνομία δίνει εκ νέου στη δημοσιότητα τις φωτογραφίες τους. Παρακαλείται οποιοσδήποτε γνωρίζει οτιδήποτε που μπορεί να βοηθήσει στην ταυτοποίηση ή στον εντοπισμό τους, να επικοινωνήσει με το ΤΑΕ Αμμοχώστου στον τηλεφωνικό αριθμό 23-803040 ή με τη Γραμμή του Πολίτη, στον τηλεφωνικό αριθμό 1460, ή με τον πλησιέστερο Αστυνομικό Σταθμό.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

ΠτΔ: «Πριν το τέλος του έτους συγκαλεί Εθνικό Συμβούλιο για τις εξελίξεις στο Κυπριακό»

ΠτΔ: «Πριν το τέλος του έτους συγκαλεί Εθνικό Συμβούλιο για τις εξελίξεις στο Κυπριακό»

Δημιουργείται η υποδομή για θετικές προοπτικές σε ό,τι αφορά την επανέναρξη των συνομιλιών, είπε σήμερα ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας κ. Νίκος Χριστοδουλίδης, ο οποίος σημείωσε ότι είναι σημαντικό το γεγονός πως συμφωνήθηκε κοινή συνάντηση των δύο ηγετών με την κα Ολγκίν, επισημαίνοντας παράλληλα ότι πριν το τέλος του έτους θα συγκαλέσει σύνοδο του Εθνικού Συμβουλίου.

BEST OF TOTHEMAONLINE