Προσοχή: Αυτόν ψάχνει η Αστυνομία για επίθεση εναντίον αστυνομικού - Δείτε φωτογραφία του

Προσοχή: Αυτόν ψάχνει η Αστυνομία για επίθεση εναντίον αστυνομικού - Δείτε φωτογραφία του

Η Αστυνομία δίνει στη δημοσιότητα φωτογραφία άντρα, ο οποίος αναζητείται για διευκόλυνση των ανακρίσεων, σχετικά με διερευνώμενη υπόθεση επίθεσης με πρόκληση βαριάς σωματικής βλάβης, επίθεσης εναντίον αστυνομικού και παρέμβασης σε δικαστική διαδικασία, που διαπράχθηκε στις 30/06/2025 στην Πέγεια.

Παρακαλείται οποιοσδήποτε γνωρίζει οτιδήποτε που μπορεί να βοηθήσει στην ταυτοποίηση ή τον εντοπισμό του, να επικοινωνήσει με τον Αστυνομικό Σταθμό Πέγειας στον αριθμό 26-806360 ή με τη Γραμμή του Πολίτη, στον τηλεφωνικό αριθμό 1460, ή με τον πλησιέστερο Αστυνομικό Σταθμό.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

Συμπλοκή στη Λεμεσό: Στο νοσοκομείο 43χρονος με κατάγματα - Τέσσερις συλλήψεις

Συμπλοκή στη Λεμεσό: Στο νοσοκομείο 43χρονος με κατάγματα - Τέσσερις συλλήψεις

Γύρω στις 9 χθες το βράδυ, ένας 38χρονος, δύο 46χρονοι και ένας 43χρονος, κάτω από συνθήκες που διερευνώνται από την Αστυνομία, συνεπλάκησαν μεταξύ τους, ενώ βρίσκονταν σε δρόμο της Λεμεσού.

BEST OF TOTHEMAONLINE