Ο Τραμπ δηλώνει δυσαρεστημένος με Πούτιν - Εξετάζει επιβολή πρόσθετων κυρώσεων

Ο Τραμπ δηλώνει δυσαρεστημένος με Πούτιν - Εξετάζει επιβολή πρόσθετων κυρώσεων

Ο Αμερικανός Πρόεδρος Ντόναλντ Τραμπ δήλωσε σήμερα ότι δεν είναι ευχαριστημένος με τον Ρώσο Πρόεδρο Βλαντίμιρ Πούτιν και εξετάζει το ενδεχόμενο επιβολής πρόσθετων κυρώσεων στην Μόσχα, εκφράζοντας την απογοήτευσή του για τον αυξανόμενο αριθμό των θανάτων στον πόλεμο της Ρωσίας με την Ουκρανία.

«Ο Πούτιν μας λέει πολλές βλακείες», δήλωσε ο Τραμπ κατά τη διάρκεια συνάντησης με κυβερνητικούς αξιωματούχους στον Λευκό Οίκο.

ΠΗΓΗ: ΚΥΠΕ

 

 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Συνάντηση ΠτΔ-Φον ντερ Λάιεν τη Δευτέρα με φόντο τις επαφές της με Ερντογάν - «Η θέση της ΕΕ ταυτόσημη με της ΚΔ»

Συνάντηση ΠτΔ-Φον ντερ Λάιεν τη Δευτέρα με φόντο τις επαφές της με Ερντογάν - «Η θέση της ΕΕ ταυτόσημη με της ΚΔ»

Θα πρέπει να υπάρξει ουσιαστική πρόοδος στο Κυπριακό προς την κατεύθυνση επανέναρξης των συνομιλίων στη βάση του συμφωνημένου πλαισίου για να εξεταστούν τα όποια θετικά βήματα όσον αφορά τα Ευρωτουρκικά, ανέφερε, την Τετάρτη, ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας, Νίκος Χριστοδουλίδης, απαντώντας σε ερωτήσεις εκπροσώπων των ΜΜΕ κατά τη διάρκεια συνέντευξης Τύπου για τον απολογισμό της Κυπριακής Προεδρίας του Συμβουλίου της ΕΕ.

BEST OF TOTHEMAONLINE