Συναντίληψη Κυβέρνησης – Τραπεζών για επιτάχυνση των αναδιαρθρώσεων

Συναντίληψη Κυβέρνησης – Τραπεζών για επιτάχυνση των αναδιαρθρώσεων

Συναντίληψη ότι οι τράπεζες θα πρέπει να επιταχύνουν τις αναδιαρθρώσεις των μη εξυπηρετούμενων δανείων επικράτησε στη σημερινή συνάντηση των διοικήσεων των τριών συστηματικών εμπορικών τραπεζών με τον Πρόεδρο της Δημοκρατίας.

Τόσο ανώτατα στελέχη των τραπεζών όσο και η Κυβέρνηση αναγνώρισαν την πρόοδο που έχει σημειωθεί στην πορεία αναδιάρθρωσης των ΜΕΔ, υπογραμμίζοντας την ανάγκη περαιτέρω ενίσχυσης της προσπάθειας.

Παράλληλα, ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας δια του Εκπροσώπου του, Νίκου Χριστοδουλίδη διαμήνυσε πως η προσπάθεια θα πρέπει να συνεχιστεί σε τρία επίπεδα: Την διευκόλυνση ευάλωτων ομάδων, την επίτευξη βιώσιμων αναδιαρθρώσεων έτσι ώστε δανειολήπτες να μπορέσουν να αποπληρώσουν τα δάνειά τους, αλλά και εφαρμογή όλων των εργαλείων για όσους μπορούν αλλά ηθελημένα δεν αποπληρώνουν τα δάνειά τους.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

Νέο αίμα στην άσφαλτο… Θανατηφόρο το τροχαίο με μοτοσικλέτα στη Λεμεσό – Τι διερευνά η Αστυνομία

Νέο αίμα στην άσφαλτο… Θανατηφόρο το τροχαίο με μοτοσικλέτα στη Λεμεσό – Τι διερευνά η Αστυνομία

Νεκρός είναι ο διανομέας φαγητού που παρασύρθηκε από όχημα μετά από σύγκρουση με άλλο όχημα στη Λεμεσό το βράδυ της Παρασκευής.