Πολιτική Άμυνα: Περίπου 70 πληγέντες από πυρκαγιές σε προσωρινούς χώρους

Πολιτική Άμυνα: Περίπου 70 πληγέντες από πυρκαγιές σε προσωρινούς χώρους

Περίπου 70 άτομα που μεταφέρθηκαν από τις πληγείσες κοινότητες φιλοξενούνται σε προσωρινούς χώρους της Πολιτικής Άμυνας, ανέφερε στο ΚΥΠΕ ο Εκπρόσωπος Τύπου της δύναμης, Παναγιώτης Λιασίδης.

Σύμφωνα με τον κ. Λιασίδη, από την πρώτη στιγμή κινητοποιήθηκαν οι ομάδες της Πολιτικής Άμυνας στις κοινότητες που έχουν πληγεί από τις πρόσφατες πυρκαγιές.

Συμπλήρωσε πως έχουν δημιουργηθεί προσωρινοί χώροι φιλοξενίας στην Τριμίκλινη, στην Πάχνα και στα Πολεμίδια, με αυτόν των Πολεμιδιών να μη φιλοξενεί προς το παρόν κόσμο.

«Έχουμε διευθετήσει και έχουμε πάρει νερό και φαγητό στην Τριμίκλινη και στην Πάχνα και θα τους προμηθεύσουμε επίσης με σεντόνια και μαξιλάρια να περάσουν τη νύχτα απόψε και να δούμε μέχρι αύριο πώς θα είναι η κατάσταση, πόσοι μπορούν να επιστρέψουν, πόσοι δεν μπορούν, ανάλογα με την κατάσταση των σπιτιών τους και ανάλογα θα δούμε πώς προχωρούν», σημείωσε σχετικά.

Ερωτηθείς για τον αριθμό των ατόμων που φιλοξενούνται αυτή τη στιγμή, είπε ότι πρόκειται για περίπου 70 άτομα, 50 στην Τριμίκλινη και 20 στην Πάχνα.

Συμπλήρωσε ότι μόλις γίνει επανεκτίμηση αύριο το πρωί θα διαφανεί πόσοι μπορούν να επιστρέψουν στα σπίτια τους, ενώ για όσων τα σπίτια έχουν υποστεί ζημιές ή έχουν καταστραφεί είπε ότι θα βρεθούν κάποιες άλλες λύσεις.

«Σίγουρα θα βρεθούν λύσεις για όλους», κατέληξε.

ΠΗΓΗ: ΚΥΠΕ

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

Ορκίστηκαν τα νέα μέλη του Υπουργικού Συμβουλίου - Ακολουθεί η παράδοση-παραλαβή των χαρτοφυλακίων

Ορκίστηκαν τα νέα μέλη του Υπουργικού Συμβουλίου - Ακολουθεί η παράδοση-παραλαβή των χαρτοφυλακίων

Ολοκληρώθηκε η τελετή διαβεβαίωσης των νέων μελών του Υπουργικού Συμβουλίου που άρχισε στις 9:00 το πρωί, μετά τις αποφάσεις του Προέδρου της Δημοκρατίας για ανασχηματισμό του κυβερνητικού σχήματος, που ανακοινώθηκαν το βράδυ της Παρασκευής. Θα ακολουθήσουν οι τελετές παράδοσης/παραλαβής των Υπουργείων.

BEST OF TOTHEMAONLINE