Υπ. Γεωργίας: «Επιτυχείς οι ρίψεις των C-130» - Στόχος η προστασία του δάσους του Τροόδους

Υπ. Γεωργίας: «Επιτυχείς οι ρίψεις των C-130» - Στόχος η προστασία του δάσους του Τροόδους

Επιτυχημένες ήταν οι ρίψεις επιβραδυντικού υγρού πυρόσβεσης των δυο ισραηλινών C-130 στην ορεινή Λεμεσό, ανέφερε στο ΚΥΠΕ η Υπουργός Γεωργίας, Αγροτικής Ανάπτυξης και Περιβάλλοντος, Μαρία Παναγιώτου, διευκρινίζοντας ότι αυτές έγιναν τελικά μετά τις 10 το βράδυ.

Όπως διευκρινίστηκε στο ΚΥΠΕ, τα πυροσβεστικά αεροπλάνα έφτασαν στο νησί λίγο μετά τις 21:00, αλλά δεν πραγματοποίησαν αμέσως ρίψεις επιβραδυντικού υγρού, όπως αρχικά αναφέρθηκε, αλλά έκαναν δοκιμαστικές διελεύσεις.

Συνολικά τα δυο C-130 πραγματοποίησαν από δυο ρίψεις επιβραδυντικού υγρού γύρω στις 22:15 και γύρω στις 22:30, σε σημεία που τους υποδείχθηκαν από τους αρμοδίους, με στόχο την προστασία του δάσους του Τροόδους.

Όπως δήλωσε στο ΚΥΠΕ η κ.Παναγιώτου «ολοκληρώθηκαν επιτυχώς τέσσερις ρίψεις και τα αεροπλάνα επιστρέφουν στο Ισραήλ».

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Ο Τραμπ  επιδιώκει να πλήξει το Ιράν «πολύ σκληρά την επόμενη εβδομάδα» - Μεγάλης κλίμακας χερσαία επιχείρηση στον Λίβανο από το Ισραήλ

Ο Τραμπ επιδιώκει να πλήξει το Ιράν «πολύ σκληρά την επόμενη εβδομάδα» - Μεγάλης κλίμακας χερσαία επιχείρηση στον Λίβανο από το Ισραήλ

Σε επικίνδυνη κλιμάκωση εισέρχεται ο πόλεμος στη Μέση Ανατολή, με το Ισραήλ, το Ιράν και τις ΗΠΑ να συνεχίζουν τις επιθέσεις. Ο Ντόναλντ Τραμπ φέρεται να επιδιώκει να πλήξει το Ιράν «πολύ σκληρά την επόμενη εβδομάδα», ενώ την ίδια ώρα ο ισραηλινός στρατός προετοιμάζεται για μεγάλης κλίμακας χερσαία επιχείρηση στον Λίβανο. Λεπτό προς λεπτό όλες οι εξελίξεις στο ThemaOnline:

BEST OF TOTHEMAONLINE