Φονική πυρκαγιά Λεμεσός: Το συγκλονιστικό σκίτσο για το ζευγάρι που χάθηκε στη φωτιά

Φονική πυρκαγιά Λεμεσός: Το συγκλονιστικό σκίτσο για το ζευγάρι που χάθηκε στη φωτιά

Η τραγωδία στην ορεινή Λεμεσό που στοίχισε τη ζωή στον 85χρονο Δημήτρη Φιλιππίδη Παστό και τη σύζυγό του, 77χρονη Μάρω Αβραάμ Φιλιππίδου, αποτυπώθηκε πλέον και σε σκίτσο, τιμώντας τη μνήμη του ζευγαριού που βρήκε φρικτό θάνατο μέσα στο αυτοκίνητό του.

Το συγκινητικό σκίτσο, που κυκλοφόρησε στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης, αποδίδει με συμβολικό τρόπο την τραγική απώλεια και την ανείπωτη θλίψη της κοινότητας.

«Μια εικόνα χίλιες λέξεις» σχολίασαν δεκάδες πολίτες, εκφράζοντας για άλλη μια φορά οργή και θλίψη για το μέγεθος της καταστροφής.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

Πολιτικό σκηνικό που βράζει μετά τις φονικές πυρκαγιές: Απολογείται ο «Πρόεδρος, «σφυροκοπεί» η αντιπολίτευση

Πολιτικό σκηνικό που βράζει μετά τις φονικές πυρκαγιές: Απολογείται ο «Πρόεδρος, «σφυροκοπεί» η αντιπολίτευση

Το πολιτικό θερμόμετρο ανεβαίνει επικίνδυνα στον απόηχο της φονικής πυρκαγιάς που έπληξε την ορεινή Λεμεσό, αφήνοντας πίσω της δύο νεκρούς, δεκάδες κατεστραμμένες περιουσίες και ανυπολόγιστη οικολογική καταστροφή. Η εικόνα μιας κρατικής μηχανής που λειτούργησε με σοβαρές καθυστερήσεις, απουσία επαρκούς συντονισμού και έλλειμμα αποτελεσματικότητας, έφερε την κυβέρνηση στο στόχαστρο της κοινής γνώμης και κυρίως της αντιπολίτευσης.

BEST OF TOTHEMAONLINE