Παλαιό Φάληρο: «Ήταν ατύχημα» - Τα πρώτα λόγια της γυναίκας για το θάνατο της 3χρονης

Παλαιό Φάληρο: «Ήταν ατύχημα» - Τα πρώτα λόγια της γυναίκας για το θάνατο της 3χρονης

Στη ΓΑΔΑ μεταφέρθηκε το πρωί της Παρασκευής η γυναίκα που συνελήφθη για τον θάνατο της 3χρονης στο Παλαιό Φάληρο, η οποία στα πρώτα της λόγια έκανε λόγο για ατύχημα από το οποίο προήλθε το τραγικό περιστατικό.

Η γυναίκα εντοπίστηκε σε πολυκατοικία πίσω από τα ΚΤΕΛ και από το πρωί βρίσκεται στη ΓΑΔΑ, όπου φέρεται να ισχυρίστηκε ότι είχε προηγηθεί κάποιο «ατύχημα», χωρίς να ξεκαθαρίζει αν αυτό συνέβη στο σπίτι ή στην παραλία.

Οι αστυνομικοί, εξετάζοντας το βιντεοληπτικό υλικό, διαπίστωσαν ότι το παιδί παρέμενε ακίνητο για ώρα μέσα στο καρότσι, γεγονός που τους οδηγεί στην εκτίμηση ότι βρισκόταν σε κωματώδη ή ημιλιπόθυμη κατάσταση τη στιγμή της μεταφοράς του.

Το πιο σοκαριστικό όμως είναι πως η μητέρα φαίνεται να πίστεψε ότι το παιδί είχε ήδη πεθάνει και, αντί να καλέσει ασθενοφόρο, πήγε στην παραλία με σκοπό –όπως όλα δείχνουν– να ξεφορτωθεί τη σορό.

ΠΗΓΗ: Newsbomb.gr

 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

ΠτΔ: Η Κύπρος επιστρέφει στη βαθμίδα «Α» για πρώτη φορά μετά από 15 χρόνια – «Ισχυρή ψήφος εμπιστοσύνης στην οικονομία»

ΠτΔ: Η Κύπρος επιστρέφει στη βαθμίδα «Α» για πρώτη φορά μετά από 15 χρόνια – «Ισχυρή ψήφος εμπιστοσύνης στην οικονομία»

Σημαντικό οικονομικό ορόσημο για την Κύπρο αποτελεί, σύμφωνα με τον Πρόεδρο της Δημοκρατίας Νίκο Χριστοδουλίδη, η αναβάθμιση της πιστοληπτικής ικανότητας της Κυπριακής Δημοκρατίας από τη Standard & Poor’s, από τη βαθμίδα «A-» στη βαθμίδα «A», με διατήρηση θετικής προοπτικής.

BEST OF TOTHEMAONLINE