Έπεσε από τον τρίτο όροφο του διαμερίσματος ο 6χρονος στη Λευκωσία - Τι διερευνούν οι Αρχές για τη μητέρα του

Έπεσε από τον τρίτο όροφο του διαμερίσματος ο 6χρονος στη Λευκωσία - Τι διερευνούν οι Αρχές για τη μητέρα του

Σε πλήρη εξέλιξη βρίσκονται οι έρευνες των Αρχών, σχετικά με τον σοβαρό τραυματισμό του 6χρονου αγοριού, το οποίο έπεσε από ύψος εννέα περίπου μέτρων στη Λευκωσία.

Σύμφωνα με πληροφορίες από την Αστυνομία, το παιδάκι έπεσε από τον τρίτο όροφο πολυκατοικίας στον φωταγωγό, όταν προσπάθησε να ανοίξει το παράθυρο και να βγει στην αυλή. Σε εκείνο το σημείο έχασε την ισορροπία του και έπεσε στο έδαφος.

Το περιστατικό σημειώθηκε γύρω στις 2:20 τα ξημερώματα, ενώ η μητέρα του απουσίαζε από το σπίτι αφού εργαζόταν σε εστιατόριο.

Το παιδάκι έγινε αντιληπτό από περίοικους που το άκουσαν να φωνάζει και κλήθηκε ασθενοφόρο το οποίο το μετέφερε στο Γενικό Νοσοκομείο Λευκωσίας.

Σύμφωνα με τους επί καθήκοντι ιατρούς, με βάση τα αρχικά ευρήματα, η κατάσταση του παιδιού κρίνεται σοβαρή αλλά εκτός κινδύνου.

Όλα τα ενδεχόμενα είναι ανοιχτά, ακόμη και το να κατηγορηθεί η μητέρα του 6χρονου για αμέλεια, αφού η έρευνα βρίσκεται σε εξέλιξη. 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

Ο Αβέρωφ στο ThemaOnline: «Η Κύπρος χρειάζεται στιβαρές παρατάξεις και πολιτικούς χωρίς λαϊκισμό»- Ο ΠτΔ, η Αννίτα και ο ΔΗΣΥ

Ο Αβέρωφ στο ThemaOnline: «Η Κύπρος χρειάζεται στιβαρές παρατάξεις και πολιτικούς χωρίς λαϊκισμό»- Ο ΠτΔ, η Αννίτα και ο ΔΗΣΥ

Στη συνέντευξή του στο ThemaOnline και τον Τάσο Θεοδώρου, ο πρώην πρόεδρος του ΔΗΣΥ, Αβέρωφ Νεοφύτου, μιλά ανοιχτά για την επόμενη μέρα στην πολιτική, το μέλλον της παράταξης, τις εκλογές του 2026 και του 2028, τη διακυβέρνηση Χριστοδουλίδη, το Κυπριακό, αλλά και τα νέα πολιτικά φαινόμενα που ταράζουν τα νερά.

BEST OF TOTHEMAONLINE